Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Ghiuvetsi cu carne tocata EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
Corina (3482)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
spicy (1621)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
ionela2682 (1505)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
lacramioara (1381)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
vdaiana (1335)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
mireya (1247)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
Pisyoana (1142)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
Mihaela (1058)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 
diana (1034)
Ghiuvetsi cu carne tocata Bar_leftGhiuvetsi cu carne tocata BarGhiuvetsi cu carne tocata Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

3 participanți

    Ghiuvetsi cu carne tocata

    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Ghiuvetsi cu carne tocata Empty Ghiuvetsi cu carne tocata

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper Mar Noi 17, 2009 9:45 pm

    Ghiuvetsi cu carne tocata

    500 gr paste tip orez fierte si scurse de apa
    2 rosii bagate la blender
    200 gr crema de iaurt
    1 pahar lapte
    250 gr branza proaspata
    250 gr branza feta

    Sos de carne tocata:

    600 gr carne vita tocata
    1/3 ceasca ulei masline
    2 cepe tocate marunt
    5 oua
    2 catei de usturoi tocat
    400 gr rosii tocate
    1/2 ceasca coniac
    1 lingurita zahar
    o foaie dafin
    sare, piper

    Preparare sos:



    • Intr-o oala cu fund dublu se incalzeste ulei de masline si se soteaza carnea tocata. Nu amestecam continuu si lasam la foc mic cca 8 min.

    • Adaugam ceapa tocata si usturoiul si lasam inca 2-3 min

    • Stingem cu coniac si lasam 1-2 min sa se evapore alcoolul

    • Adaugam rosiile tocate, zaharul, foia de dafin

    • Acoperim oala si lasam la foc mic cca 20 min.
    Preparare :



    1. Intr-un vas ce poate intra in cuptor, punem ulei si il ungem bine.
    2. Punem in el pastele fierte si scurse de apa si adaugam 2-3 linguri de ulei de masline si amestecam.
    3. Deasupra puneam sosul de carne tocata.
    4. Adaugam rosiile bagate la blender.
    5. Batem ouale cu telul si adaugam in ele iaurtul si laptele, amestecand bine, apoi punem in compozitie si branza feta si cea proaspata, piper si sare.
    6. Compozitia rezultata o punem in tava.
    7. In cuptorul preincalzit se coace mancarea la 200 grade, cca 25 min.


    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    lacramioara
    lacramioara
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 44
    Stare de spirit : Foarte buna

    Ghiuvetsi cu carne tocata Empty Re: Ghiuvetsi cu carne tocata

    Mesaj Scris de lacramioara Mar Noi 17, 2009 9:47 pm

    wow dar ce bine arata
    coniacul ce rol are?daca eu nu o sa pun are ceva?
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Ghiuvetsi cu carne tocata Empty Re: Ghiuvetsi cu carne tocata

    Mesaj Scris de Corina Mar Noi 17, 2009 10:26 pm

    chiar ca arata bine.
    Coniacul, ca si orice forma de alcool folosita in mancaruri este pentru aroma. alcoolul se evapora si ramane alcoolul. In general mancarea cu diferite bauturi are un gust foarte bun si fin.
    Sa ma corecteze cineva daca gresesc :D
    lacramioara
    lacramioara
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 44
    Stare de spirit : Foarte buna

    Ghiuvetsi cu carne tocata Empty Re: Ghiuvetsi cu carne tocata

    Mesaj Scris de lacramioara Mier Noi 18, 2009 6:07 am

    eu de obicei foloseam vinul rosu la fripturi
    acum la noi in casa nu mai bea nimeni si coniac nu-mi permit sa cumpar si de aceea am intrebat daca are ceva daca nu pun

    Continut sponsorizat


    Ghiuvetsi cu carne tocata Empty Re: Ghiuvetsi cu carne tocata

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Joi Mai 02, 2024 7:18 pm