Ghiuvetsi cu carne tocata
500 gr paste tip orez fierte si scurse de apa
2 rosii bagate la blender
200 gr crema de iaurt
1 pahar lapte
250 gr branza proaspata
250 gr branza feta
Sos de carne tocata:
600 gr carne vita tocata
1/3 ceasca ulei masline
2 cepe tocate marunt
5 oua
2 catei de usturoi tocat
400 gr rosii tocate
1/2 ceasca coniac
1 lingurita zahar
o foaie dafin
sare, piper
Preparare sos:
500 gr paste tip orez fierte si scurse de apa
2 rosii bagate la blender
200 gr crema de iaurt
1 pahar lapte
250 gr branza proaspata
250 gr branza feta
Sos de carne tocata:
600 gr carne vita tocata
1/3 ceasca ulei masline
2 cepe tocate marunt
5 oua
2 catei de usturoi tocat
400 gr rosii tocate
1/2 ceasca coniac
1 lingurita zahar
o foaie dafin
sare, piper
Preparare sos:
- Intr-o oala cu fund dublu se incalzeste ulei de masline si se soteaza carnea tocata. Nu amestecam continuu si lasam la foc mic cca 8 min.
- Adaugam ceapa tocata si usturoiul si lasam inca 2-3 min
- Stingem cu coniac si lasam 1-2 min sa se evapore alcoolul
- Adaugam rosiile tocate, zaharul, foia de dafin
- Acoperim oala si lasam la foc mic cca 20 min.
Preparare :
- Intr-un vas ce poate intra in cuptor, punem ulei si il ungem bine.
- Punem in el pastele fierte si scurse de apa si adaugam 2-3 linguri de ulei de masline si amestecam.
- Deasupra puneam sosul de carne tocata.
- Adaugam rosiile bagate la blender.
- Batem ouale cu telul si adaugam in ele iaurtul si laptele, amestecand bine, apoi punem in compozitie si branza feta si cea proaspata, piper si sare.
- Compozitia rezultata o punem in tava.
- In cuptorul preincalzit se coace mancarea la 200 grade, cca 25 min.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA