Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic

    Distribuiţi
    avatar
    Pamico
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    masculin Berbec Varsta : 49
    Localizare : Craiova
    Stare de spirit : Buna, zice neuronul sef !

    11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic

    Mesaj Scris de Pamico la data de Lun Apr 02, 2012 1:04 pm

    11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic

    Ştim cu toţii că în fiecare aliment putem găsi substanţe nocive pentru organism, cum ar fi aşa numitele E-uri,însă nimeni nu ne spune că mâncând o banală îngheţată de vanilie vom înghiţi şi secreţii anale şi urină de la castori sau că într-o ciocolată vom putea găsi păr de şobolan.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Companiile alimentare pot face reclamă folosindu-se de expresii precum arome naturale, calorii reduse şi conţinut mare de vitamine, însă este puţin probabil ca acestea să promoveze utilizarea de vezici de la peşte, nisip sau păr uman, scrie Business Insider.

    Iată 11 ingrediente dezgustătoare pe care le-am putea consuma zilnic în 11 produse, fără să ne dăm seama:

    Colorant roşu: Roşu de coşenilă (carminul), o substanţă extrasă din insecta cu acelaşi nume, folosit de compania Starbucks în produsele gen frapuccino, pe care le etichetează ca fiind vegetale. Odată cu iaurtul, gemul, prăjiturile şi produsele din tomate pe care le-am consumat până acum se poate spune că am consumat şi cel puţin un kilogram de carmin. Asta înseamnă că am ingerat şi cel puţin 70.000 de coşenile. Gândacul este zdrobit pentru a se obţine colorantul roşu.

    Îngheţată: Secreţii anale de la castor. Aromele de vanilie şi căpşuni ale îngheţatelor ar putea fi intensificate de ''castoreum'', un amestec din secreţii anale şi urină de la castori. Se găseşte, de asemenea, în parfumuri. Amestecul respectiv este etichetat sub denumirea de ''arome naturale'', deci nu vom şti niciodată că le mâncăm.

    Bere: Vezici de peşte. Cleiul de peşte, obţinut din vezici uscate de peşte, îi dă berii aspectul de galben strălucitor.

    Chilli: Nisip. Unul dintre ingredientele cheie ale produsului Wendy's chili este dioxidul de siliciu, un agent anticoacere. Acesta este de fapt nisip sau pudră de sticlă.

    Jeleu sau gelatină: Ţesut conjunctiv de la animale. Gelatina este făcută din colagen, care este fiert în ţesut conjunctiv. În prezent, gelatina este cel mai probabil făcută din piele de porc.

    Guma de mestecat: Secreţii de la oaie. Lanolina, o secreţie uleioasă întâlnită în lâna de la oaie, este un aditiv folosit des la fabricarea gumei de mestecat. Poate fi găsită şi în produse cosmetice, de protecţie solară sau în produsele pentru copii.

    Brânza: Rumeguş. Celuloza, sau rumeguşul, este un ingredient ce se găseşte în brânza fărâmiţată. Ajută ca bucăţile de brânză să nu se unească între ele.

    Pâine: Pene de raţă şi păr de om. L-cisteina este un aminoacid adăugat la multe produse coapte, introducându-se în aluat cu scopul de a creşte viteza de procesare industrială. În timp ce o parte din L-cisteină este direct sintetizată în laboratoare, cea mai mare parte este extrasă dintr-o sursă ieftină şi abundentă de proteine ​​naturale: părul uman sau penele de raţă.

    Ciuperci: Larve. Autorităţile americane susţin că este legal să existe până la 19 larve şi 74 de acarieni într-o cutie de ciuperci conservate.

    Chipsurile de cartofi: Agenţi de curăţare. Bisulfitul de sodiu este utilizat în majoritatea agenţilor de curăţare folosiţi la vasele de toaletă. Este folosit, de asemenea, pentru a extinde durata de valabilitate şi pentru a decolora chipsurile.

    Ciocolata: Păr de şoarece. Nu spunem că părul de şoarece este ingredientul secret al ciocolatei... însă ar putea apărea accidental. Autorităţile americane permit existenţa unui fir de păr la o anumită cantitate de ciocolată.

    sursa

      Acum este: Sam Noi 18, 2017 4:34 pm