Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
PREPARARE CARNE DE VITA EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
PREPARARE CARNE DE VITA EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
PREPARARE CARNE DE VITA EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
PREPARARE CARNE DE VITA EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
PREPARARE CARNE DE VITA EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori :: 1 Motor de cautare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 60, Joi Aug 15, 2019 3:10 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
Corina (3482)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
spicy (1621)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
ionela2682 (1505)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
lacramioara (1381)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
vdaiana (1335)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
mireya (1247)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
Pisyoana (1142)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
Mihaela (1058)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 
diana (1034)
PREPARARE CARNE DE VITA Bar_leftPREPARARE CARNE DE VITA BarPREPARARE CARNE DE VITA Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    PREPARARE CARNE DE VITA

    CRINA
    CRINA
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Rac Varsta : 39
    Localizare : montreal
    Stare de spirit : vesela

    PREPARARE CARNE DE VITA Empty PREPARARE CARNE DE VITA

    Mesaj Scris de CRINA la data de Mar Noi 29, 2011 11:23 am


    Pentru o bucata de file: bucata de carnea o sarezi, piper, o ungi cu ulei apoi o arunci pe grill incins sau daca nu, intr-o tigaie dar foarte incinsa, nu o lasi mult pana capata culoare si se face crusta (eu pe grill o las cam 2-3 minute pe o parte si 2-3 pe cealalta) apoi o bagi in cuptor, o pui pe o hartie de copt intr-o tavita si la o temperatura de185 de grade cam 10 minute o coci, apoi, o lasi sa se odihneasca 4-5 minute sa se imprastie sucul uniform in toata carnea si va fi si mai moale decat daca o mananci cand o scoti din cuptor.In felul acesta carnea va fi facuta medium, cam asa prefera majoritatea. Poti sa servesti fileul cu sos bernaise (merge foarte bine ,insa daca faci bernaise, sa ii dai un miros si gust puternic) sau eventual cu sos olandez (care este mult mai usor si are alta aroma).

     Taie carnea felii cam de 1.5 cm grosime, o sareaza, o pipereaza si o pune intr-o tava cu ceva foi de dafin si niste cimbru. Pune in tava putin ulei si apa cat sa acopere carnea, apoi o da la cuptor la foc foarte mic. Sta in cuptor vreo 2 ore. Pe parcurs mai completeaza cu apa daca e nevoie. Iese atat de frageda, incat se rupe sub cutit. 

    Smecheria e sa acoperi carnea cu sare cam o ora inainte sa o gatesti. Cind o gatesti, o speli bine si o usuci FOARTE bine (important!). Nu conteaza cum o prepari - in tigaie, grilled sau la cuptor - functioneaza de fiecare data!

      Acum este: Dum Aug 25, 2019 4:22 am