Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    ZACUSCA DE FASOLE PASTAI

    Distribuiţi
    avatar
    CRINA
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Rac Varsta : 37
    Localizare : montreal
    Stare de spirit : vesela

    ZACUSCA DE FASOLE PASTAI

    Mesaj Scris de CRINA la data de Mar Noi 29, 2011 11:25 am

    Ingrdiente:

    1,300 fasole verde, galbena,etc
    1kg ceapa - nu am avut decat cateva cepe
    1kg ardei (capea, gras, gogosar in ce combinatie doriti) eu am avut gras si doar jumatate de kg
    3-4 morcovi (suplimentar)
    2-3 legaturi de verdeata
    1kg rosii
    sare, piper, foi de dafin dupa gust
    250ml ulei (am pus doar 2-3 linguri de data asta)

    Preparare:
    Se toaca ceapa, ardeii, rosiile, pastaile si verdeata, iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Dupa ce am tocat toate legumele punem ulei in oala, tuci....si apoi cate un rand din fiecare si repetam operatia pana terminam toate legumele.
    Lasam la foc potrivit spre mic sa fiarba fara a umbla la ele jumatate de ora, apoi potrivim de sare, dafin si piper
    Lasam sa fiarba pana sunt fierte toate legumele (daca o facem pt a fi mancata imediat) sau pana scade bine daca vrem sa o pastram pe iarna.
    Daca se face reteta pt iarna, dupa ce scade bine se pune fierbinte in borcane, se inchid ermetic si se pun in paturi iar a doua zi se pun la sterilizat (la cuptor sau bain-marine) un sfert de ora. 


    avatar
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Pesti Varsta : 37
    Localizare : Olanda
    Stare de spirit : infometata... de viata! cum sa nu fiu cand e asa gustoasa!!

    Re: ZACUSCA DE FASOLE PASTAI

    Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa la data de Dum Dec 11, 2011 7:18 am

    Crina,

    suna foarte interesant si, recunosc, nu am mai auzit de aceasta varianta pana acum. Seama la gust cu zacusca clasica (cu vinete) sau, mai degraba, cu... o tocanita de legume?

    Oricum ar fi, trebuie sa fie buna si e o idee ingenioasa pentru cei care locuiesc in tari unde nu se prea gasesc vinete (nu ca-n Ro) si nici nu pot fi coapte pe tabla...
    avatar
    CRINA
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Rac Varsta : 37
    Localizare : montreal
    Stare de spirit : vesela

    Re: ZACUSCA DE FASOLE PASTAI

    Mesaj Scris de CRINA la data de Mar Dec 20, 2011 6:19 am

    CA O ZACUSCA- GHIVECII CEVA DE GENU ASTA ARE GUST,DAR INCEARCA SA VEZI CE DELICIU ESTE SI PUNE MORCOVUL ESTE UN PIC MAI DULCE
    avatar
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Pesti Varsta : 37
    Localizare : Olanda
    Stare de spirit : infometata... de viata! cum sa nu fiu cand e asa gustoasa!!

    Re: ZACUSCA DE FASOLE PASTAI

    Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa la data de Vin Dec 23, 2011 10:00 am

    Acum, cu sarbatorile de iarna, vom gati cu precadere mancaruri traditionale, insa, in noul an, as vrea sa incerc aceasta reteta! Suna bine, iar pastaile sunt foarte sanatoase!

    Continut sponsorizat

    Re: ZACUSCA DE FASOLE PASTAI

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Sam Noi 18, 2017 4:34 pm