Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Tort Minge EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Tort Minge EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Tort Minge EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Tort Minge EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Tort Minge EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Tort Minge EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Tort Minge EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Tort Minge EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Tort Minge EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Tort Minge EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Tort Minge EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Tort Minge EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Tort Minge EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Tort Minge EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Tort Minge EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Tort Minge EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Tort Minge EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Tort Minge EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Tort Minge EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Tort Minge EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Tort Minge EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Tort Minge EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Tort Minge EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Tort Minge EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Tort Minge EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
Corina (3482)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
spicy (1621)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
ionela2682 (1505)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
lacramioara (1381)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
vdaiana (1335)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
mireya (1247)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
Pisyoana (1142)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
Mihaela (1058)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 
diana (1034)
Tort Minge Bar_leftTort Minge BarTort Minge Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

3 participanți

    Tort Minge

    diana
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Berbec Varsta : 49
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

    Tort Minge Empty Tort Minge

    Mesaj Scris de diana Lun Iun 07, 2010 3:26 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    1 blat simplu
    6 oua
    6 linguri zahar
    6 linguri faina
    1 plic praf de copt
    se mixeaza albusurile bine,se adauga zaharul treptat si se mixeaza bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
    se adauga si galbenusurile apoi cacao, faina cu praful de copt.
    1 blat cu cacao
    6 oua
    6 linguri zahar
    6 linguri faina
    1 plic praf de copt
    creme:
    pt minge 1/3 din crema mousse de capsuni si ganache de ciocolata alba
    pt partea de jos 2/3 din crema mousse de capsuni
    mousse de capsuni
    500g capsuni
    10g gelatina
    6 linguri zahar pudra
    500ml frisca
    frisca se mixeaza bine cu zaharul pudra
    gelatina se pune la hidratat cu putina apa 10 minute, apoi se pune la topit
    capsunile se taie cubulete sau strivesc putin si se adauga cate o lingura in gelatina calda. se lasa sa se raceasca putin si se incorporeaza treptat in frisca.
    ganache de ciocolata alba
    100ml frisca
    100g ciocolata alba
    2 linguri zahar pudra
    frisca o mixam cu zaharul
    ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu.
    sirop de zahar ars
    4 linguri de zahar se topesc si se stinge cu 300ml apa, se mai tine pe foc pana se topeste tot zaharul apoi se lasa la racit
    ornat:
    pt minge :pasta de zahar, ciocolata
    pt partea de jos: frisca si cocos verde

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Tort Minge Empty Re: Tort Minge

    Mesaj Scris de Corina Lun Iun 07, 2010 3:31 pm

    am aruncat un ochi pe blogul tau si am admirat tortul asta, chiar ma gandeam ca de ce nu il pui si pe forum, apoi am vazut topicul. E super super haios si fain, cred ca sarbatoritul a fost atre incantat!!!
    sugar&spice
    sugar&spice
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar


    feminin Scorpion Varsta : 47
    Localizare : Wi/Cluj/Ludus
    Stare de spirit : I do belive in magic

    Tort Minge Empty Re: Tort Minge

    Mesaj Scris de sugar&spice Lun Iun 07, 2010 11:32 pm

    E super tortul!
    Felicitari!

    Continut sponsorizat


    Tort Minge Empty Re: Tort Minge

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat

      Subiecte similare

      -

      Data/ora curentă este: Vin Mai 10, 2024 10:00 am