Ingrdiente:
1,300 fasole verde, galbena,etc
1kg ceapa - nu am avut decat cateva cepe
1kg ardei (capea, gras, gogosar in ce combinatie doriti) eu am avut gras si doar jumatate de kg
3-4 morcovi (suplimentar)
2-3 legaturi de verdeata
1kg rosii
sare, piper, foi de dafin dupa gust
250ml ulei (am pus doar 2-3 linguri de data asta)
Preparare:
Se toaca ceapa, ardeii, rosiile, pastaile si verdeata, iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Dupa ce am tocat toate legumele punem ulei in oala, tuci....si apoi cate un rand din fiecare si repetam operatia pana terminam toate legumele.
Lasam la foc potrivit spre mic sa fiarba fara a umbla la ele jumatate de ora, apoi potrivim de sare, dafin si piper
Lasam sa fiarba pana sunt fierte toate legumele (daca o facem pt a fi mancata imediat) sau pana scade bine daca vrem sa o pastram pe iarna.
Daca se face reteta pt iarna, dupa ce scade bine se pune fierbinte in borcane, se inchid ermetic si se pun in paturi iar a doua zi se pun la sterilizat (la cuptor sau bain-marine) un sfert de ora.
1,300 fasole verde, galbena,etc
1kg ceapa - nu am avut decat cateva cepe
1kg ardei (capea, gras, gogosar in ce combinatie doriti) eu am avut gras si doar jumatate de kg
3-4 morcovi (suplimentar)
2-3 legaturi de verdeata
1kg rosii
sare, piper, foi de dafin dupa gust
250ml ulei (am pus doar 2-3 linguri de data asta)
Preparare:
Se toaca ceapa, ardeii, rosiile, pastaile si verdeata, iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Dupa ce am tocat toate legumele punem ulei in oala, tuci....si apoi cate un rand din fiecare si repetam operatia pana terminam toate legumele.
Lasam la foc potrivit spre mic sa fiarba fara a umbla la ele jumatate de ora, apoi potrivim de sare, dafin si piper
Lasam sa fiarba pana sunt fierte toate legumele (daca o facem pt a fi mancata imediat) sau pana scade bine daca vrem sa o pastram pe iarna.
Daca se face reteta pt iarna, dupa ce scade bine se pune fierbinte in borcane, se inchid ermetic si se pun in paturi iar a doua zi se pun la sterilizat (la cuptor sau bain-marine) un sfert de ora.
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci