300 gr ciocolata menaj
50 gr unt
150 ml smantana
90 gr biscuiti cu unt
o ceasca de ceai plina cu coaja de portocala din dulceata
razatura de la o portocala ( data pe razatoarea mare,nu pe cea fina)
2-3 linguri de coniac
cacao,nuca macinata,zahar pudra pt imbracarea lor
Ciocolata se taie in bucati mici si se pune intr-un bol. Se adauga untul. Smantana se incalzeste si, cand e aproape sa fiarba, se pune peste ciocolata amestecand pana cand totul devine o crema fina. Se adauga razatura de portocala si se lasa 5-6 minute sa se raceasca. Amestecam de 2,3 ori. Apoi, adaugam coaja de portocala din dulceata ( taiata in cubulete mici,mici ),biscuitii rupti in bucati potrivite si coniacul. Se amesteca totul bine si se lasa o ora la frigider pana cand totul se intareste. Apoi, cu o lingurita luam din compozitie si prelucram cu mana bilute pe care le "imbracam " cu cacao,nuca pisata ori zahar pudra.
Compozitia mea nu era f tare,cred ca ar tb pusi mai multi biscuiti. Insa am bagat 15 min la congelator si a fost mult mai bine[b][center]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci