Ingrediente:
400 g faina
1 pac drojdie uscata( 7 g)
1 praf copt
1 lingurita sare
4 linguri ulei de masline
220 apa calduta
1 lingurita zahar
250 g sunca afumata
200 g cascaval
1 cutie ciuperci taiate
1 ou
ketchup
oregano
pasta de gogosari
Mod de preparare:
Acest aluat il fac de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte mult.
Aluatul se poate framanta sau face la masina de paine asa cum l-am facut si eu, pe programul de framantare si dospire.
Am pus in masina ingredientele in urmatoarea ordine:
- apa
- sarea
- uleiul
-faina +praful de copt
- drojdia
- zaharul
Am programat masina la programul Dough si am asteptat.
Intre timp am taiat sunca feliute si am ras cascavalul
Cand aluatul a fost gata, l-am intins pe o suprafata data cu faina si l-am uns cu ketchup. Am presarat apoi sunca, ciupercile si cascavalul apoi am mai pus putin ketchup si am rulat strans aluatul.
Cu cutitul imnuiat in faina am taiat felii de doua degete grosime pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa putin.
Am mai lasat 15 minute sa creasca aluatul apoi am ras cascaval deasupra fiecarui melcisor si am pus cate 2 lingurite din oul batut, deasupra lor.
Tava am dat-o la cuptorul dinainte incalzit aproximativ 45 minute pina se coc melcisorii si prind o culoare aramie.
400 g faina
1 pac drojdie uscata( 7 g)
1 praf copt
1 lingurita sare
4 linguri ulei de masline
220 apa calduta
1 lingurita zahar
250 g sunca afumata
200 g cascaval
1 cutie ciuperci taiate
1 ou
ketchup
oregano
pasta de gogosari
Mod de preparare:
Acest aluat il fac de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte mult.
Aluatul se poate framanta sau face la masina de paine asa cum l-am facut si eu, pe programul de framantare si dospire.
Am pus in masina ingredientele in urmatoarea ordine:
- apa
- sarea
- uleiul
-faina +praful de copt
- drojdia
- zaharul
Am programat masina la programul Dough si am asteptat.
Intre timp am taiat sunca feliute si am ras cascavalul
Cand aluatul a fost gata, l-am intins pe o suprafata data cu faina si l-am uns cu ketchup. Am presarat apoi sunca, ciupercile si cascavalul apoi am mai pus putin ketchup si am rulat strans aluatul.
Cu cutitul imnuiat in faina am taiat felii de doua degete grosime pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa putin.
Am mai lasat 15 minute sa creasca aluatul apoi am ras cascaval deasupra fiecarui melcisor si am pus cate 2 lingurite din oul batut, deasupra lor.
Tava am dat-o la cuptorul dinainte incalzit aproximativ 45 minute pina se coc melcisorii si prind o culoare aramie.
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci