Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
TORT DOBOS EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
TORT DOBOS EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
TORT DOBOS EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
TORT DOBOS EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
TORT DOBOS EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
TORT DOBOS EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
TORT DOBOS EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
TORT DOBOS EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
TORT DOBOS EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
TORT DOBOS EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
TORT DOBOS EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
TORT DOBOS EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
TORT DOBOS EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
TORT DOBOS EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
TORT DOBOS EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
TORT DOBOS EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
TORT DOBOS EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
TORT DOBOS EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
TORT DOBOS EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
TORT DOBOS EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
TORT DOBOS EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
TORT DOBOS EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
TORT DOBOS EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
TORT DOBOS EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
TORT DOBOS EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 236, Mier Oct 02, 2024 4:25 pm

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
Corina (3482)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
spicy (1621)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
ionela2682 (1505)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
lacramioara (1381)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
vdaiana (1335)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
mireya (1247)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
Pisyoana (1142)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
Mihaela (1058)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 
diana (1034)
TORT DOBOS Bar_leftTORT DOBOS BarTORT DOBOS Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

2 participanți

    TORT DOBOS

    andreea
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 31
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    TORT DOBOS Empty TORT DOBOS

    Mesaj Scris de andreea Vin Iun 25, 2010 3:26 am


    TORT
    DOBOS







    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    INGREDIENTE:
    Foi:
    -8 oua separate
    -8 linguri zahar
    -10 linguri faina
    -1 praf de sare


    Crema:
    -4 oua
    -170 g zahar
    -2 pliculete zahar vanilat
    -100 g ciocolata
    -200-250 g unt
    -esenta de rom


    MOD DE PREPARARE:
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Foi:galbenusurile se mixeaza cu
    zaharul aprox 10 min pana devine o compozitie cremoasa,se adauga faina
    si se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare.Compozitia
    rezultata se imparte in 6 parti si se coc 6 foi intr-o forma de tort(24
    cm) aprox 6-10 min fiecare.


    Crema:ouale se mixeaza cu zaharul si se pune intr-un vas la bain
    marie impreuna cu ciocolata rupta bucati si se amesteca la foc mic pana
    se ingroase,apoi se pune intr-un vas cu apa rece sa se raceasca.Untul se
    freaca spuma si se adauga cremei racite,apoi se lasa la frigider.Cand
    este fff rece se mixeaza din nou pana devine o crema fina.
    Foile se ung cu un strat de crema.O
    foaie se taie in triunghiuri care vor fi imbracate in zahar ars(1/2 cana
    de zahar se topeste si se acopera fiecare triunghi.Ultimul strat va fi
    de crema peste care se pun triunghiurile acoperite cu zahar.Se lasa la
    rece pana a doua zi pentru a se inmuia foile.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]







    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    mireya
    mireya
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Pesti Varsta : 47
    Localizare : otopeni
    Stare de spirit : in general buna

    TORT DOBOS Empty Re: TORT DOBOS

    Mesaj Scris de mireya Vin Iun 25, 2010 10:53 pm

    Mmmmmmmmmmmm,mi-a lasat apa in gura !!!

      Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 2:09 am