Blat normal [/b]din :
6 oua
9 linguri zahar
3 linguri ulei
7-8 linguri faina
mirosuri
1.Albusurile se bat spuma cu zaharul tos si zaharul vanilat.
2.Galbenusurile se omogenizeaza cu uleiul si se amesteca cu albusurile .Se pune si faina si se amesteca incet .
3.Se da la cuptor cca 35-40 min.
[b]Sirop
3pahare apa(mari)
3 cescute zahar
1 fiola esenta rom .
Se fierbe zaharul cu apa pana se ingroasa ,cand e gata se adauga esenta si se lasa sa se raceasca bine .
[Crema Ganache
200 ml.frisca lichida
200 gr.ciocolata alba (milka)
20 gr.unt.
Frisca se pune la bain marie(sigur nu am scis bine ,dar ...asta e)pana se incalzeste ,apoi pui ciocolata rupta bucatele mici si amesteci pana se topeste .
2.Iei oala de pe foc si pui 20 gr.unt si amesteci bine .
3.cand se raceste se da la frigider pana a 2-a zi,cand o scoatem si o batem bine cu mixerul pana se face o crema buna de uns tortul!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
6 oua
9 linguri zahar
3 linguri ulei
7-8 linguri faina
mirosuri
1.Albusurile se bat spuma cu zaharul tos si zaharul vanilat.
2.Galbenusurile se omogenizeaza cu uleiul si se amesteca cu albusurile .Se pune si faina si se amesteca incet .
3.Se da la cuptor cca 35-40 min.
[b]Sirop
3pahare apa(mari)
3 cescute zahar
1 fiola esenta rom .
Se fierbe zaharul cu apa pana se ingroasa ,cand e gata se adauga esenta si se lasa sa se raceasca bine .
[Crema Ganache
200 ml.frisca lichida
200 gr.ciocolata alba (milka)
20 gr.unt.
Frisca se pune la bain marie(sigur nu am scis bine ,dar ...asta e)pana se incalzeste ,apoi pui ciocolata rupta bucatele mici si amesteci pana se topeste .
2.Iei oala de pe foc si pui 20 gr.unt si amesteci bine .
3.cand se raceste se da la frigider pana a 2-a zi,cand o scoatem si o batem bine cu mixerul pana se face o crema buna de uns tortul!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA