Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 40, Lun Ian 31, 2011 1:44 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Briose cu gem si vanilie

    Distribuiţi
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Briose cu gem si vanilie

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Vin Sept 10, 2010 9:04 pm

    (A"la Anna Olson [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Reteta originala:
    1 1/2 cani de lapte
    1 pastaie vanilie ( am folosit zahar si esenta de vanilie)
    1 1/2 ceşti de zahăr
    2/3 ceasca ulei vegetal
    2 oua
    3 1/2 cesti faina
    1 linguriţă praf de copt
    1 lingurita nucsoara
    1 linguriţă de sare
    1/2 linguriţă scorţişoară
    1/2 cana gem de zmeura ( am folosit de capsuni)

    -laptele se pune la fiert ,se adauga zaharul si esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca
    -se amesteca zaharul,uleiul,si ouale in laptele racit
    -faina se amesteca cu praful de copt,scortisoara ,nucsoara si sarea si se adauga peste compozitia de mai sus

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    -se amesteca bine pana se omogenizeaza
    -tava se unge si tapeteaza cu faina ,dupa care se pune jumatate din compozitie, se adauga 1 lg de gem si se acopera cu restul de compozitie

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    -se coc in cuptorul incins pana se rumenesc

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    -am uns cu gem dupa ce s-au racit.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




    [Trebuie sa fiti
    inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    janet
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 56
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Re: Briose cu gem si vanilie

    Mesaj Scris de janet la data de Sam Sept 11, 2010 2:01 am

    Ce bine arata!


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

      Subiecte similare

      -

      Acum este: Mier Iul 26, 2017 2:32 am