[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In timpul navigarii mele printre blogurile culinare am dat peste aceste briose
1 cana lapte
2 oua
1 cub de drojdie
cam 100 ml ulei
zahar dupa gust ( 1 cana am pus eu)
faina cat cuprinde ( CAM 500-600 G)
Am dizolvat zaharul si drojdia in lapte ,am adaugat ouale , arome ( zahar vanilat, senta de rom, coaja de lamaie )AM ADAUGAT FAINA PUTINA CATE PUTINA si am framantat bine pana am obtinut un aluat potrivit pe care l-am lasat la crescut cam 1 1/2 ore ,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dupa care l am luat iar la intins ,pleznit,rasucit de nici el nu mai stia , adaugand ulei din cand in cand
aluatul format se imparte in 6 bucati egale iar in mijlocul fiecareia se pune umplutura ( cacao, ciocolata, zahar si putin ulei amestecate bine)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se prind capetele ,avand grija ca umplutura ca ramana in interior
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si se intinde cu ajutorul unui facalet sau pur si simplu cu mana
se fac pe mijlocul foii obtinute 4-5 taieturi,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se trage de margini si se invarte aluatul obtinandu-se un fel de sul rasucit,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
capetele introducandu-le dedesupt
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se asaza in tava de briose si se lasa la crescut
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte iar deasupra se presara zahar, se introduc in cuptor
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
asa arata cand sunt gata
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In timpul navigarii mele printre blogurile culinare am dat peste aceste briose
1 cana lapte
2 oua
1 cub de drojdie
cam 100 ml ulei
zahar dupa gust ( 1 cana am pus eu)
faina cat cuprinde ( CAM 500-600 G)
Am dizolvat zaharul si drojdia in lapte ,am adaugat ouale , arome ( zahar vanilat, senta de rom, coaja de lamaie )AM ADAUGAT FAINA PUTINA CATE PUTINA si am framantat bine pana am obtinut un aluat potrivit pe care l-am lasat la crescut cam 1 1/2 ore ,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dupa care l am luat iar la intins ,pleznit,rasucit de nici el nu mai stia , adaugand ulei din cand in cand
aluatul format se imparte in 6 bucati egale iar in mijlocul fiecareia se pune umplutura ( cacao, ciocolata, zahar si putin ulei amestecate bine)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se prind capetele ,avand grija ca umplutura ca ramana in interior
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si se intinde cu ajutorul unui facalet sau pur si simplu cu mana
se fac pe mijlocul foii obtinute 4-5 taieturi,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se trage de margini si se invarte aluatul obtinandu-se un fel de sul rasucit,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
capetele introducandu-le dedesupt
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se asaza in tava de briose si se lasa la crescut
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte iar deasupra se presara zahar, se introduc in cuptor
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
asa arata cand sunt gata
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA