Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 40, Lun Ian 31, 2011 1:44 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Prajitura tosca

    Distribuiţi
    avatar
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 24
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    Prajitura tosca

    Mesaj Scris de andreea la data de Lun Iul 26, 2010 3:46 am


    PRAJITURA TOSCA






    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Ingrediente:
    blat:

    -8 albusuri
    -200 g zahar
    -100 g mac
    -50 g nuca de cocos
    -4 linguri faina
    -1 praf de copt
    -300g biscuiti

    crema:
    -8 galbenusuri
    -8 linguri de zahar
    -400ml lapte
    -6 linguri amidon.
    -50 g unt
    -vanilie

    glazura:
    -100 g ciocolata
    - 4 linguri lapte
    -50 g margarina

    Mod de preparare:
    Blat:se bat albusurile spuma,apoi se adauga zaharul treptat;mai mixam putin si adaugam nuca de cocos si macul si omogenizam bine cu o lingura.la final adaugam si faina amestecata cu un praf de copt.Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata sau puneti hartie de copt ca e
    mai simplu.se lasa la cuptorul incins in prealabil,timp de
    15-20min(faceti testul cu scobitoarea).

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Crema:se
    freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc,se adauga amidonul si
    se omogenizeaza.Laptele se fierbe si se adauga in fir subtire peste
    oua,amestecand.Se toarna totul in vasul n care a fiert laptele si se
    amesteca incontinuu pana se ingroase bine.La
    sfarsit se adauga vnilia si untul si se omogenizeaza.
    Glazura:ciocolata se topeste impreuna cu margarina si laptele
    Asamblare:blatul cu mac,crema,biscuiti insiropati(acoperim toata suprafata),glazura.
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    sursa:amalia cu modificari la crema
    avatar
    vdaiana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Sagetator Varsta : 39
    Localizare : Timisoara

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de vdaiana la data de Lun Iul 26, 2010 4:45 am

    Interesant, dar de ce Doamne iarta-ma e atata de pestrit blatul?
    avatar
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 24
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de andreea la data de Lun Iul 26, 2010 5:36 am

    pentru ca am pus nuca de cocos colorata,se poate face si cu alba [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    vdaiana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Sagetator Varsta : 39
    Localizare : Timisoara

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de vdaiana la data de Lun Iul 26, 2010 5:46 am

    ioooi ca nu mi-ar fi trecut prin cap. ma tot intrebam de la ce o fi asa colorat blatul.
    avatar
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Varsator Varsta : 40
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Lun Iul 26, 2010 12:55 pm

    Eu ma gandeam ca ai pus bomboane Cip-Cip!


    _________________
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    Cititi si respectati regulamentul forumului



    Cum poti acumula puncte
    avatar
    Pisyoana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Gemeni Varsta : 32
    Localizare : Atena
    Stare de spirit : foarte buna... de la Anastasia mi se trage :)

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de Pisyoana la data de Lun Iul 26, 2010 2:58 pm

    Mai exista bomboanele alea? :lol!:

    Prajitura Tosca nu e aia ca amandina si are un mot mare de frisca?


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Participa si tu la concurs!

    Jealousy is a disease...get well soon!
    avatar
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Berbec Varsta : 42
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de diana la data de Lun Iul 26, 2010 3:20 pm

    o prajitura foarte bunaaa, eu am factu-o cu nuca
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 33
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de Corina la data de Mier Iul 28, 2010 4:16 pm

    Oana am cautat pe net prajitura si cam toate sunt asa...poate cea de care zici tu e alta. De ex la noi la cj am vaut in mai multe cofetarii prajitura care arata ca amandina si are mot de frisca si se numeste Ora X

    Continut sponsorizat

    Re: Prajitura tosca

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Mar Aug 22, 2017 11:29 am