Ingrediente:
3 oua,
1/2 kg branza dulce de vaci,
10 linguri zahar brun,
6 linguri ulei,
8 linguri lapte,
8 linguri faina,
2 plicuri zahar vanilat,
1/2 plic praf de copt,
1 portocala,
100 ml frisca,
2 lingurite cafea macinata, (eu nu am folosit cafea),
5-6 boabe de cafea pentru decor (eu am folosit bucatele de portocala si pentru decor,d ar puteti folosi ce doriti voi).
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mod de preparare:
Se pregateste compozitia din branza. Se amesteca doua oua cu branza de vaci, cu doua linguri cu zahar si cu un plic de zahar vanilat.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Portocala se curata felii si se amesteca in crema de branza.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Separat, se bate bine cu mixerul oul ramas, cu 8 linguri de zahar. Se adauga apoi uleiul, laptele, praful de copt, si se bate in continuare. Se pune un pliculet de zahar vanilat si faina, si se amesteca pana se incorporeaza bine.
Compozitia se toarna intr-o tava rotunda, unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Deasupra se pune crema din branza si se da la cupotor, la foc potrivit, timp de 20 de minute.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dupa ce s-a copt, se lasa la racit, apoi se orneaza cu frisca si cafea macinata, plus cateva boabe de cafea pentru decor (aici eu am schimbat si am pus bucati de portocala in locul cafelei ). Voi puteti face cum doriti.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pofta buna!
am scos destul de greu prima felie ........ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
3 oua,
1/2 kg branza dulce de vaci,
10 linguri zahar brun,
6 linguri ulei,
8 linguri lapte,
8 linguri faina,
2 plicuri zahar vanilat,
1/2 plic praf de copt,
1 portocala,
100 ml frisca,
2 lingurite cafea macinata, (eu nu am folosit cafea),
5-6 boabe de cafea pentru decor (eu am folosit bucatele de portocala si pentru decor,d ar puteti folosi ce doriti voi).
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mod de preparare:
Se pregateste compozitia din branza. Se amesteca doua oua cu branza de vaci, cu doua linguri cu zahar si cu un plic de zahar vanilat.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Portocala se curata felii si se amesteca in crema de branza.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Separat, se bate bine cu mixerul oul ramas, cu 8 linguri de zahar. Se adauga apoi uleiul, laptele, praful de copt, si se bate in continuare. Se pune un pliculet de zahar vanilat si faina, si se amesteca pana se incorporeaza bine.
Compozitia se toarna intr-o tava rotunda, unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Deasupra se pune crema din branza si se da la cupotor, la foc potrivit, timp de 20 de minute.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dupa ce s-a copt, se lasa la racit, apoi se orneaza cu frisca si cafea macinata, plus cateva boabe de cafea pentru decor (aici eu am schimbat si am pus bucati de portocala in locul cafelei ). Voi puteti face cum doriti.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pofta buna!
am scos destul de greu prima felie ........ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA