Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Friptura de porc EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Friptura de porc EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Friptura de porc EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Friptura de porc EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Friptura de porc EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Friptura de porc EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Friptura de porc EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Friptura de porc EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Friptura de porc EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Friptura de porc EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Friptura de porc EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Friptura de porc EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Friptura de porc EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Friptura de porc EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Friptura de porc EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Friptura de porc EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Friptura de porc EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Friptura de porc EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Friptura de porc EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Friptura de porc EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Friptura de porc EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Friptura de porc EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Friptura de porc EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Friptura de porc EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Friptura de porc EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
Corina (3482)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
spicy (1621)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
ionela2682 (1505)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
lacramioara (1381)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
vdaiana (1335)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
mireya (1247)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
Pisyoana (1142)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
Mihaela (1058)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 
diana (1034)
Friptura de porc Bar_leftFriptura de porc BarFriptura de porc Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

4 participanți

    Friptura de porc

    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Friptura de porc Empty Friptura de porc

    Mesaj Scris de Corina Mar Mai 18, 2010 5:03 pm

    Am facut o friptura asa de buna.....bine, e cu carne de porc, dar din cand in cand nu strica, nu? :P
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Ingrediente

    -muschi de porc
    -o ceapa mare
    -2-3 catei de usturoi
    -o lingura sos de rosii
    -putina faina alba
    -sare
    -piper
    -boia
    -ulei pt prajit (putin)
    -patrunjel proaspat

    Taiem carnea in felii de cca 1-1,5 cm grosime si le trecem prin faina. Punem intr-o tigaie ulei si cand este incins prajim carnea pe ambele parti, pana se rumeneste usor, apoi le scoatem si le tinem deoparte.
    Intr-o cratita cu ulei incins calim ceapa taiata (nici prea mare, dar nici prea marunt) si usturoiul feliat.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Apoi adaugam carnea peste ceapa si completam cu apa sa treaca bine peste carne. Condimentam cu sare, piper, boia. Lasam la fiert pana cand scade putin apa, adica vreo 30 de minute dupa care adaugam sosul de rosii si mai lasam la fiert pana cand apa scade bine de tot si ramane un sos grosut. Adaugam patrunjel tocat si servim cu cartofi piure sau mamaliga, in cazul nostru.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Pofta buna!
    vdaiana
    vdaiana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Sagetator Varsta : 46
    Localizare : Timisoara

    Friptura de porc Empty Re: Friptura de porc

    Mesaj Scris de vdaiana Mar Mai 18, 2010 6:23 pm

    ultima poza e foarte apetisanta,cu carnea aia moale si suculenta Friptura de porc 591597
    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Friptura de porc Empty Re: Friptura de porc

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper Mar Mai 18, 2010 8:09 pm

    M-am cam incurcat un pic citind titlul: ma asteptam la o friptura fara sos. Adica, eu asa aveam in minte.

    Cam asa fac si eu, doar ca nu prajesc acrnea cu faina si nu pun ceapa.
    Mmmm, mamaliga.... N-am malai! Dar ma duc la super-marketul romanesc si-mi iau!
    andreea
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 31
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    Friptura de porc Empty Re: Friptura de porc

    Mesaj Scris de andreea Joi Mai 20, 2010 12:05 am

    foarte bine arata!imi e o foame de morrr [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Friptura de porc Empty Re: Friptura de porc

    Mesaj Scris de Corina Joi Mai 20, 2010 12:12 am

    Te-as invita la o portie...dar nu mai este Friptura de porc 272571

    Continut sponsorizat


    Friptura de porc Empty Re: Friptura de porc

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Joi Mai 02, 2024 6:51 pm