Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Ceafa de porc a la Janet

    Distribuiţi
    avatar
    janet
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 56
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Ceafa de porc a la Janet

    Mesaj Scris de janet la data de Mier Sept 22, 2010 1:01 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Imi place tare mult acest mod de preparare a carnii de porc la gratar! Gustul dulceag al carnii,cel sarat al branzei si gustul acru de la zeama de lamaie, ii confera carnii un gust deosebit, nu mai este o banala friptura la gratar. Servita pe un pat de cartofi pai si un pic de patrunjel peste, friptura noastra capata o eleganta aparte la prezentare!

    Ingrediente:

    (pentru o portie):

    -150 gr.ceafa de porc
    -40 gr.telemea de oi
    -10 gr.unt
    -o lingura de zeama de lamaie
    -un cartof mai maricel
    -patrunjel pentru decor

    Mod de lucru:

    Carnea o batem un pic cu ciocanul de snitele si o frigem pe gratarul incins cam 5 min. pe fiecare parte.
    O scoatem pe o farfurie rezistenta la cuptor.

    Peste carne fripta punem telemeaua rasa prin razatoarea cu ochiuri mari, peste telemea punem untul topit si zeama de lamaie.
    Punem totul la cuptorul incins pentru 5 min., ca telemeaua sa se topeasca un pic.

    Intre timp pregatim cartoful;il curatam de coaja,il taiem felii cit mai subtiri,iar feliile-bastonase. Punem totul intr-un prosop curat, stoarcem bine zeama si ii prajim in ulei incins. Cand sunt gata ii scoatem pe un servetel absorbant.

    Luam o farfurie, punem cartofii prajiti rasfirati si peste ei patrunjel tocat.

    Cand telemeaua de pe carne a inceput sa se topeasca, scoatem de la cuptor si transferam pe patul de cartofi prajiti. Decoram cu o felie de rosie si preparatul nostru este gata pentru a fi savurat.

    Va spun ca este o bunatate!

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    MIHAELA 73
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar

    feminin Varsator Varsta : 44
    Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
    Stare de spirit : buna

    Re: Ceafa de porc a la Janet

    Mesaj Scris de MIHAELA 73 la data de Mier Sept 22, 2010 1:59 pm

    la ora aceasta la cum arata gratarul tau ,nu mai fac mic dejun,trec direct la prinz
    apropo aici in italia la carne de porc la gratar se folosete lamiia,ii mai taie din gustul greoi al carnii

      Acum este: Joi Oct 19, 2017 4:05 am