Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 236, Mier Oct 02, 2024 4:25 pm

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 Bar_leftConcurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 BarConcurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 Bar_right 
Corina (3482)
Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 Bar_leftConcurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 BarConcurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 Bar_right 
spicy (1621)
ionela2682 (1505)
lacramioara (1381)
vdaiana (1335)
mireya (1247)
Pisyoana (1142)
Mihaela (1058)
diana (1034)

visit counter

All Cooking Sites

+5
ionela2682
mireya
Mihaela
Corina
Salt'n Pepper
9 participanți

Concurs in aprilie: "Paste ca la noi"

MIHAELA 73
    MIHAELA 73
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar

feminin Varsator Varsta : 51
    Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
    Stare de spirit : buna

Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 Empty Re: Concurs in aprilie: "Paste ca la noi"

Mesaj Scris de MIHAELA 73 Joi Apr 15, 2010 12:33 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    pentru prima data in viata mea am facut pasca si cozonac
    fotografiile la friptura de miel,la drob si rulada de cascaval nu am mai facut
    diana
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Berbec Varsta : 49
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 Empty Re: Concurs in aprilie: "Paste ca la noi"

Mesaj Scris de diana Joi Apr 15, 2010 1:52 am

ma inscriu si eu cu ce am... am pus poza cu ouale vopsite, nu am altele pe etape si link cu retetele, e bine asa?

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Eva Maria Scumpa
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic

feminin Pesti Varsta : 44
    Localizare : Olanda
    Stare de spirit : infometata... de viata! cum sa nu fiu cand e asa gustoasa!!

Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa Joi Apr 15, 2010 2:59 am

Diana,

vopsea de care ai folosit pentru ouale tale, am avut eu anul trecut - in Norvegia. Si tare mult mi-a placut ideea cu argintiul ala gen vintage pe deasupra. Aici, in Olanda, nu am gasit vopsea ca lumea. Un singur tip si ala... nu prea grozav...
    diana
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Berbec Varsta : 49
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

Mesaj Scris de diana Joi Apr 15, 2010 2:04 pm

e prima data cand folosesc vopsea din asta si ma bucur ca au aparut si pe la noi, e mai practica,se face in palma cu manusa , nu mai trebuie sa fierbi ouale in vopsea.
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Fecioara Varsta : 41
    Localizare : undeva

Mesaj Scris de Corina Joi Apr 15, 2010 2:29 pm

Miha trebuie sa ai fotografii pentru toate felurile!!

Dia imi plac mult oo-le tale Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 272571
    Pisyoana
    Pisyoana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Gemeni Varsta : 39
    Localizare : Atena
    Stare de spirit : foarte buna... de la Anastasia mi se trage :)

Mesaj Scris de Pisyoana Joi Apr 15, 2010 4:04 pm

Foarte misto fetelor!!

Am folosit si eu vopsea din aia, anul trecut :P
    Mihaela
    Mihaela
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Rac Varsta : 47
    Localizare : Ro-BH-Oradea

Mesaj Scris de Mihaela Joi Apr 15, 2010 11:11 pm

Diana si ale noastre au fost cu sidef!
    MIHAELA 73
    MIHAELA 73
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar

feminin Varsator Varsta : 51
    Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy

Mesaj Scris de MIHAELA 73 Vin Apr 16, 2010 12:44 am

Inanna a scris:Miha trebuie sa ai fotografii pentru toate felurile!!

Dia imi plac mult oo-le tale Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 272571

eu am pus fotografia asa,nu este pentru concurs
    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

Mesaj Scris de Salt'n Pepper Sam Mai 01, 2010 12:56 am

Si s-a mai incheiat un concurs. Trei participante, 3 castigatoare. Insa...trebuie sa vedem si care va fi podiumul. Asadar, va invit la vot:

1. Ionela
    2.Eva
    3.Diana

Fug sa fac sondajul.
    Succes, fetelor!!!!
    Eva Maria Scumpa
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic

Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa Sam Mai 01, 2010 4:17 am

Fetelor,

sunt foarte surpinsa sa fiu considerata (prin circumstantele date) printre finaliste! Sa stiti ca sunt foarte fericita, iar numarul 3 e un numar important in viata mea...

Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 381741
    Eva Maria Scumpa
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic

Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa Vin Mai 21, 2010 9:17 pm

Alexandra,

acum 3 zile am primit un pachetel cu un cadou... culinar. Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa intru mai curand de atat sa va spun ce mare mi-a fost surpriza si... surprinderea, pentru ca eu nu-mi aduc aminte sa fi castigat vreun concurs culinar! De aceea chiar ma intreb daca scriu la topicul potrivit???...

Alexandra, iti multumesc din suflet, voi face cu mare drag sandwich-uri cu formele de la tine, iar fata de masa... ai idee ce mare bucurie mi-ai facut avand in vedere ca partea intermediara poate fi lucrata??? Abia astept sa-i vina randul!!! Te pup si iti multumesc pentru tot, inclusiv pentru cuvintele din felicitare!
    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

Mesaj Scris de Salt'n Pepper Vin Mai 21, 2010 9:20 pm

Eva draga, pai daca participi ai sanse sa castigi, nu?
    Ma bucur ca ti-au placut micile surprize. Fata de masa m-a incantat de prima data cand am vazut-o si am simtit ca va fi premiul potrivit. Cat despre formitele pentru sandwich-uri, le-am luat special pentru tine: stiu cat de mult iti place sa bibilsti bucatele, asa ca..ti-am dat de lucru. Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 381741
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

Mesaj Scris de Corina Vin Mai 21, 2010 9:25 pm

cum adica forma de sandwich-uri?
    Eva Maria Scumpa
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic

Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa Vin Mai 21, 2010 9:32 pm

Revin cu poze, le-am facut de cum am primit pachetul dar nu am reusit sa le descarc pana acum. Asadar...

Pachetul a ajuns intr-o conditie foarte buna, dupa cum se poate vedea.

In stanga sunt formele de sandwich (inimioara, triunghi, etc.)si in dreapta, fata de masa alba care are ca o bordura de etamina pe care se poate lucra.

Concurs in aprilie: "Paste ca la noi" - Pagina 2 381741 Alexandra!!!
    Eva Maria Scumpa
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic

Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa Vin Mai 21, 2010 9:33 pm

Corina, voi incerca sa prepar zilele astea cateva sandwich-uri cu formele primite si iti voi arata ce si cum. Iti va placea, am eu o senzatie... Sunt grozave pentru copii si invitati (cu mic, cu mare)!
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

Mesaj Scris de Corina Vin Mai 21, 2010 9:34 pm

aaaa, stiu de care sunt. Sa le folosesti sanatoasa!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 5:25 am