Blatul
6 albusuri se bat spuma cu 150 de grame de zahar; se adauga galbenusurile care au fost frecate cu un varf de cutit de bicarbonate, 70 grame de faina si 30 grame de cacao. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Blatul se pune in tava si se coace la foc potrivit.
Crema
Pe abur se amesteca 4 galbenusuri cu 3 plicuri de zahar vanilinat, o lingura mare de faina si 200 ml de lapte. Se tine pea bur pana compozitia devine o pasta omogena. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Separat se freaca un pachet de unt cu 100 grame de zahar praf si un pliculet de zahar vanilinat, apoi se amesteca totul cu pasta racita.
Blatul se insiropeaza si se adauga crema in strat uniform.
Glazura
Se bat 4 galbenusuri pe abur cu 200 grame de zahar praf si 2 pliculete de zahar vanilinat.
Se aseaza peste crema si se rade ciocolata deasupra.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
6 albusuri se bat spuma cu 150 de grame de zahar; se adauga galbenusurile care au fost frecate cu un varf de cutit de bicarbonate, 70 grame de faina si 30 grame de cacao. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Blatul se pune in tava si se coace la foc potrivit.
Crema
Pe abur se amesteca 4 galbenusuri cu 3 plicuri de zahar vanilinat, o lingura mare de faina si 200 ml de lapte. Se tine pea bur pana compozitia devine o pasta omogena. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Separat se freaca un pachet de unt cu 100 grame de zahar praf si un pliculet de zahar vanilinat, apoi se amesteca totul cu pasta racita.
Blatul se insiropeaza si se adauga crema in strat uniform.
Glazura
Se bat 4 galbenusuri pe abur cu 200 grame de zahar praf si 2 pliculete de zahar vanilinat.
Se aseaza peste crema si se rade ciocolata deasupra.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre innana in Vin Ian 08, 2010 1:02 am, editata de 1 ori
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA