Reteta de aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am urmat intocmai intructiunile si nu sint deloc multumita de blat din cauza mirosului produs de amoniac!
pana s-a racit de tot, mirosea de-mi venea sa-l arunc! mirosea a pipi de pisica :P
peste noapte a stat la frigider blatul si a doua zi nu mai mirosea asa, dar io tot simteam mirosul ala, mi-a cam intrat in creier nu alta.
ca aspect sint multumita cum a iesit, dar la gust nu sint incantata.
o trec la "am incercat si asta", dar io cu amoniac nu mai fac in veci.
Ingredientele mele:
Pentru blat (masura 1 cana de 250 ml):
* 1 cana zahar
* 1 cana ulei
* 1 cana apa minerala
* 2 lingurite praf de copt si 2 lingurite amoniac
* esenta de rom si esenta de vanilie
* 3 linguri de cacao
* 2 cani nu foarte pline de faina
* 2 pliculete coaja de portocala dr. oetker
+ 1 plic budinca de ciocolata pentru ca blatul era mai subtire decat cel de clatite :(
Crema:
* 2 plicuri crema pt tarte dr. oetker
* 500 ml lapte de soia
Decor:
* 1 cutie ananas rondele
* 2 plicuri gelatina rosie pt torturi preparata (conform intstructiunilor de pe plic) cu apa combinatata cu zeama de visine (din compot)
Pentru blat am amestecat toate ingredientele si am turnat in forma rotunda tapetata pe fund cu hartie de copt.
Crema am preparat-o conform instructiunilor de pe plic. La fel si gelatina rosie.
Peste blat am aranjat rondelele de ananas (si cateva boabe de visine), apoi am turnat gelatina fierbinte si pus tortul la frigider pana s-a intarit gelatina.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am urmat intocmai intructiunile si nu sint deloc multumita de blat din cauza mirosului produs de amoniac!
pana s-a racit de tot, mirosea de-mi venea sa-l arunc! mirosea a pipi de pisica :P
peste noapte a stat la frigider blatul si a doua zi nu mai mirosea asa, dar io tot simteam mirosul ala, mi-a cam intrat in creier nu alta.
ca aspect sint multumita cum a iesit, dar la gust nu sint incantata.
o trec la "am incercat si asta", dar io cu amoniac nu mai fac in veci.
Ingredientele mele:
Pentru blat (masura 1 cana de 250 ml):
* 1 cana zahar
* 1 cana ulei
* 1 cana apa minerala
* 2 lingurite praf de copt si 2 lingurite amoniac
* esenta de rom si esenta de vanilie
* 3 linguri de cacao
* 2 cani nu foarte pline de faina
* 2 pliculete coaja de portocala dr. oetker
+ 1 plic budinca de ciocolata pentru ca blatul era mai subtire decat cel de clatite :(
Crema:
* 2 plicuri crema pt tarte dr. oetker
* 500 ml lapte de soia
Decor:
* 1 cutie ananas rondele
* 2 plicuri gelatina rosie pt torturi preparata (conform intstructiunilor de pe plic) cu apa combinatata cu zeama de visine (din compot)
Pentru blat am amestecat toate ingredientele si am turnat in forma rotunda tapetata pe fund cu hartie de copt.
Crema am preparat-o conform instructiunilor de pe plic. La fel si gelatina rosie.
Peste blat am aranjat rondelele de ananas (si cateva boabe de visine), apoi am turnat gelatina fierbinte si pus tortul la frigider pana s-a intarit gelatina.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA