Subiecte similare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 51 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 51 Vizitatori :: 1 Motor de căutare
Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am
Top postatori
Salt'n Pepper (4110) | ||||
Corina (3482) | ||||
spicy (1621) | ||||
ionela2682 (1505) | ||||
lacramioara (1381) | ||||
vdaiana (1335) | ||||
mireya (1247) | ||||
Pisyoana (1142) | ||||
Mihaela (1058) | ||||
diana (1034) |
4 participanți
Buturuga picanta cu spuma de linte
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°1
Buturuga picanta cu spuma de linte
ionela2682- Moderator
- Varsta : 42
Localizare : medgidia-constanta
Stare de spirit : optimista
- Mesaj n°2
Re: Buturuga picanta cu spuma de linte
Ale ....si reteta? Am linte si nu stiu ce sa mai fac,asta pare interesanta!sa vedem!
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°3
Re: Buturuga picanta cu spuma de linte
Promit ca in urmatoarele 2-3 zile voi traduce toate retetele de la "Masa festiva".
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°4
Re: Buturuga picanta cu spuma de linte
Ai nevoie de:
o ceapa potrivita
un cartof mare
150 gr linte
3 foi de dafin
500 ml supa de legume
safran
o lingurita de chimen pudra
70 gr pasta de tomate
o felie de prosciuto tocata marunt
50 gr unt
o lingurita de curry
un ardei iute rosu
2 linguri de zahar
330 ge parizer
sare
ulei
1. Ceapa se toaca si se soteaza in ulei.
2. Lintea se fierbe in supa de legume impreuna cu ardeiul iute, chimenul, curry, safranul si dafinul.
3.Dupa ce s-a fiert, se scurg, se scot frunzele de dafin si se baga in robot impreuna cu ceapa.
4. Cartoful se fierbe, se paseaza si se adauga lintei.
5. Compozitia se pune intr-o tigaie, se adauga pasta de tomate, prosciuto, untul si zaharul si se soteaza pana cand se evapora tot sucul, iar compozitia este destul de uscata.
6. parizerul se baga in mixer si apoi se amesteca cu compozitia din tigaie.
7. Compozitia se baga infrigider pentru cca o ora.
8. Se scoate din frigider si cu jumatate din compozitie se formeaza corpul buturugii, iar cu restul se orneaza cu ajutorul unui pos.
9. Se baga din nou in frigider pana cand compozitia este foarte tare si se poate taia in felii.
o ceapa potrivita
un cartof mare
150 gr linte
3 foi de dafin
500 ml supa de legume
safran
o lingurita de chimen pudra
70 gr pasta de tomate
o felie de prosciuto tocata marunt
50 gr unt
o lingurita de curry
un ardei iute rosu
2 linguri de zahar
330 ge parizer
sare
ulei
1. Ceapa se toaca si se soteaza in ulei.
2. Lintea se fierbe in supa de legume impreuna cu ardeiul iute, chimenul, curry, safranul si dafinul.
3.Dupa ce s-a fiert, se scurg, se scot frunzele de dafin si se baga in robot impreuna cu ceapa.
4. Cartoful se fierbe, se paseaza si se adauga lintei.
5. Compozitia se pune intr-o tigaie, se adauga pasta de tomate, prosciuto, untul si zaharul si se soteaza pana cand se evapora tot sucul, iar compozitia este destul de uscata.
6. parizerul se baga in mixer si apoi se amesteca cu compozitia din tigaie.
7. Compozitia se baga infrigider pentru cca o ora.
8. Se scoate din frigider si cu jumatate din compozitie se formeaza corpul buturugii, iar cu restul se orneaza cu ajutorul unui pos.
9. Se baga din nou in frigider pana cand compozitia este foarte tare si se poate taia in felii.
Corina- Bucatar Yummy
- Varsta : 40
Localizare : undeva
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°5
Re: Buturuga picanta cu spuma de linte
am de toate..in afar de prosciuto si parizer :P
ce interesant se face
ce interesant se face
ionela2682- Moderator
- Varsta : 42
Localizare : medgidia-constanta
Stare de spirit : optimista
- Mesaj n°6
Re: Buturuga picanta cu spuma de linte
mersi ale!
janet- Moderator
- Varsta : 63
Localizare : brasov
Stare de spirit : optimista
- Mesaj n°7
Re: Buturuga picanta cu spuma de linte
pare a fi destul de usor dar,prosciuto este cam scump!Poate merge inlocuit cu altceva.
Corina- Bucatar Yummy
- Varsta : 40
Localizare : undeva
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°8
Re: Buturuga picanta cu spuma de linte
io zic ca merita facut cu prosciuto daca asa e reteta..in fond nu se face in fiecare zi, nu? eu o sa iau prosciuto
|
|
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA