Ai nevoie de:
5 lipii arabesti mari
Pentru iaurtul aromat:
1/2 kg iaurt gras, fara zer
o ceasca de ulei de masline
2 linguri otet
o ceasca de marar tocat
o ceasca de menta tocata
o rosie tocata marunt
o ceapa mica tocata marunt
sare
Pentru carnea tocata:
500 gr carne tocata de vita
o ceapa mare data pe razatoare
o ceasca de ulei de masline
un paharel cu vin alb
putin coniac
o lingurita pasta de tomate
o ceasca patrunjel tocat
o lingurita paprika dulce
o lingurita de chimen praf
2 foi de dafin
4 boabe de bahari
sare, piper
1. Se soteaza ceapa pana cand tot nu mai ramane suc. Se pune carnea tocata si se rumeneste bine, bine, apoi se stinge cu vin. Se pune paprika, chimenul, foile de dafin si bahari. Amestecati si adaugati coniacul, sarea si piperul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
2. Diluati pasta de tomate in putina apa calda si adaugati amestecul in tigaie. Fierbeti la foc mic, pana cand compozitia ramane fara pic de sos!!!
3. Intr-un bol se amesteca iaurtul cu uleiul, otetul si sare. Apoi, se pune mararul, menta, rosia si ceapa tocate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
4. Ungeti lipiile cu iaurtul aromat si apoi cu compozitia de carne. Le rulati bine si le taiati la mijloc.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
5 lipii arabesti mari
Pentru iaurtul aromat:
1/2 kg iaurt gras, fara zer
o ceasca de ulei de masline
2 linguri otet
o ceasca de marar tocat
o ceasca de menta tocata
o rosie tocata marunt
o ceapa mica tocata marunt
sare
Pentru carnea tocata:
500 gr carne tocata de vita
o ceapa mare data pe razatoare
o ceasca de ulei de masline
un paharel cu vin alb
putin coniac
o lingurita pasta de tomate
o ceasca patrunjel tocat
o lingurita paprika dulce
o lingurita de chimen praf
2 foi de dafin
4 boabe de bahari
sare, piper
1. Se soteaza ceapa pana cand tot nu mai ramane suc. Se pune carnea tocata si se rumeneste bine, bine, apoi se stinge cu vin. Se pune paprika, chimenul, foile de dafin si bahari. Amestecati si adaugati coniacul, sarea si piperul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
2. Diluati pasta de tomate in putina apa calda si adaugati amestecul in tigaie. Fierbeti la foc mic, pana cand compozitia ramane fara pic de sos!!!
3. Intr-un bol se amesteca iaurtul cu uleiul, otetul si sare. Apoi, se pune mararul, menta, rosia si ceapa tocate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
4. Ungeti lipiile cu iaurtul aromat si apoi cu compozitia de carne. Le rulati bine si le taiati la mijloc.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA