Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Paine cu branza EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Paine cu branza EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Paine cu branza EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Paine cu branza EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Paine cu branza EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Paine cu branza EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Paine cu branza EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Paine cu branza EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Paine cu branza EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Paine cu branza EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Paine cu branza EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Paine cu branza EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Paine cu branza EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Paine cu branza EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Paine cu branza EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Paine cu branza EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Paine cu branza EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Paine cu branza EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Paine cu branza EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Paine cu branza EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Paine cu branza EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Paine cu branza EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Paine cu branza EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Paine cu branza EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Paine cu branza EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 236, Mier Oct 02, 2024 4:25 pm

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
Corina (3482)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
spicy (1621)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
ionela2682 (1505)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
lacramioara (1381)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
vdaiana (1335)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
mireya (1247)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
Pisyoana (1142)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
Mihaela (1058)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 
diana (1034)
Paine cu branza Bar_leftPaine cu branza BarPaine cu branza Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

4 participanți

    Paine cu branza

    janet
    janet
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 63
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Paine cu branza Empty Paine cu branza

    Mesaj Scris de janet Joi Mar 24, 2011 11:29 pm



    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    O paine grozava pentru micul dejun.
    Eu am facut dintr-un kilogram de faina,dar ca sa iasa mai delicata si sa incapa mai bine in tava,fara sa fie inghesuita, este bine sa fie facuta din mai putina faina.

    Ingrediente:

    -1 kg de faina alba
    -3 linguri de zahar
    -150 gr. telemea data prin razatoare
    -150 gr. margarina
    -30 gr. drojdie proaspata
    -600 ml. lapte
    -un ou
    -un praf de sare
    -3 linguri de ulei
    -o lingura de mac


    Mod de lucru:

    Drojdia se desface cu o lingura de zahar si 100 de ml de lapte, adaugam faina cat sa iasa un aluat ca de clatite. Amestecam bine si punem la crescut pana isi dubleaza volumul.Intr-un bol cernem restul de faina,in care vom adauga praful de sare,uleiul si zaharul ramas.
    In mijloc facem o adancitura in care vom pune maiaua.Amestecam si adaugam laptele caldut.Incepem sa framantam pana cand aluatul devine neted si elastic.
    Il punem la crescut, acoperit cu un prosop,pana cand isi va dubla volumul.Cand a crescut,il punem pe masa de lucru si il vom imparti in 5.Patru parti sa fie egale,iar a cincea sa fie mai mare.

    Cele 4 bile mai mici de aluat,le vom intinde in foi,nu prea subtiri.
    Pregatim o tava mai mare.Eu am folosit tava alba de la aragaz.
    Am uns-o cu margarina topita si am pudrat cu faina.
    Am luat prima foaie si am pus-o in tava.Am uns-o bine cu margarina topita,am presarat telemea rasa,iar deasupra am presarat zahar.
    Asa am procedat cu toate cele 4 foi, suprapunandu-le. Ultima ramane neunsa.
    Teancul de foi il vom taia in 8 parti egale,incepand din mijloc,spre exterior,unde vom lasa o margine de cativa milimetri.

    Cele 8 colturi rezultate,dupa taiere,le vom intoarce spre exterior.Mijlocul va ramane gol.
    A cincea bila,o intindem intr-un rulou,pe care il vom impleti in doua.Il strangem si il vom aseza in mijlocul,ramas gol,la cele 4 foi
    Punem la crescut, acoperim cu un prosop.
    Cand este gata,ungem cu ou batut,presaram cu mac in mijloc si dam la cuptorul incins de dinainte, cam 40 de minute.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de ionela2682 Vin Mar 25, 2011 12:12 am

    Mama ce -mi place de mult ochisem painica asta..(ma rog modelul)dar vad ca tu l-ai inbunatatit cu branzica! Super! Paine cu branza 272571
    janet
    janet
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 63
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de janet Vin Mar 25, 2011 4:49 pm

    Am luat doar modelul,Ionela si nici ala tot,mai era un rand de foi...alta data o sa stiu care-i smecheria!
    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de ionela2682 Vin Mar 25, 2011 10:08 pm

    janet a scris:Am luat doar modelul,Ionela si nici ala tot,mai era un rand de foi...alta data o sa stiu care-i smecheria!

    Stiu ca mai era un rand asemanator in mijloc...dar lasa ca si a ta e super frumoasa si apetisanta...!
    Fraiche-Bistro
    Fraiche-Bistro
    Admin


    feminin Leu Varsta : 40
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Foarte buna

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de Fraiche-Bistro Mar Apr 12, 2011 2:55 am

    wow, acum am descoperit-o. Arata incredibil :) Felicitari. Sunt convinsa ca este delicioasa.

    http://fraiche-bistro.blogspot.com/p/concurs.html
    janet
    janet
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 63
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de janet Joi Apr 14, 2011 3:09 pm

    Multumesc,Dorina,siiiigur,a fost grozava! Paine cu branza 381741
    Fraiche-Bistro
    Fraiche-Bistro
    Admin


    feminin Leu Varsta : 40
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Foarte buna

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de Fraiche-Bistro Vin Apr 15, 2011 7:21 pm

    trebuie s-o incerc si eu..imi face cu ochiul de atunci, dar m-am ocupat de altele intre timp. Am pregatit tarta cu praz si cartofi :)

    https://www.facebook.com/pages/Fraiche-Bistro/186188271413365
    spicy
    spicy
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : Oradea
    Stare de spirit : vesela

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de spicy Mar Apr 19, 2011 7:15 pm

    vai de mine si de mine cum arata.....la ce foame am in mine cred ca nu as refuza o felie.....si asa cu poze parca am inteles si eu cum se face si nu e greu defel.....
    janet
    janet
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 63
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de janet Mar Apr 19, 2011 10:37 pm

    Nu este greu de fel,de facut,doar rabdare sa aveti!

    Continut sponsorizat


    Paine cu branza Empty Re: Paine cu branza

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Mier Noi 27, 2024 7:38 am