Reteta mea de briose,dar cu capsuni din dulceata!
Ingrediente:
- 250 faina
- 100 zahar
- o lingurita praf de copt
- 2 pach.zahar vanilat
- coaja si sucul de la 2 portocale
- 100 ml ulei
- 2-3 linguri apa
- 2-3 linguri zahar pudra
- capsuni din dulceata
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Preparare:
Zaharul,apa,uleiul,coaja si sucul de la cele 2 portocale,se amesteca pana se topeste zaharul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Intr-un vas se cern faina si praful de copt.
Se adauga compozitia lichida si se amesteca cu telul,sa nu ramana cocoloase.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fiecare lacas de briosa se umplu,pe 3/4 cu compozitie ,iar deasupra capsuni din dulceata. Ele se vor lasa pe fundul formei.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Se coc 20',apoi se lasa sa se raceasca in forma si se scot usor.
Se imbraca fiecare briosa cu hartie dantelata si se servesc pudrate cu zahar pudra.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Daca dulceata este mai moale,capsunile se scurg,iar cu zeama de la dulceata inlocuim zaharul din ingrediente !
Ingrediente:
- 250 faina
- 100 zahar
- o lingurita praf de copt
- 2 pach.zahar vanilat
- coaja si sucul de la 2 portocale
- 100 ml ulei
- 2-3 linguri apa
- 2-3 linguri zahar pudra
- capsuni din dulceata
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Preparare:
Zaharul,apa,uleiul,coaja si sucul de la cele 2 portocale,se amesteca pana se topeste zaharul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Intr-un vas se cern faina si praful de copt.
Se adauga compozitia lichida si se amesteca cu telul,sa nu ramana cocoloase.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fiecare lacas de briosa se umplu,pe 3/4 cu compozitie ,iar deasupra capsuni din dulceata. Ele se vor lasa pe fundul formei.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Se coc 20',apoi se lasa sa se raceasca in forma si se scot usor.
Se imbraca fiecare briosa cu hartie dantelata si se servesc pudrate cu zahar pudra.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Daca dulceata este mai moale,capsunile se scurg,iar cu zeama de la dulceata inlocuim zaharul din ingrediente !
Ultima editare efectuata de catre CARMENICA in Lun Mar 21, 2011 9:17 pm, editata de 1 ori
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA