Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Fasole la ceaun EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Fasole la ceaun EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Fasole la ceaun EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Fasole la ceaun EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Fasole la ceaun EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Fasole la ceaun EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Fasole la ceaun EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Fasole la ceaun EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Fasole la ceaun EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Fasole la ceaun EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Fasole la ceaun EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Fasole la ceaun EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Fasole la ceaun EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Fasole la ceaun EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Fasole la ceaun EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Fasole la ceaun EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Fasole la ceaun EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Fasole la ceaun EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Fasole la ceaun EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Fasole la ceaun EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Fasole la ceaun EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Fasole la ceaun EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Fasole la ceaun EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Fasole la ceaun EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Fasole la ceaun EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 60, Joi Aug 15, 2019 3:10 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
Corina (3482)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
spicy (1621)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
ionela2682 (1505)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
lacramioara (1381)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
vdaiana (1335)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
mireya (1247)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
Pisyoana (1142)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
Mihaela (1058)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 
diana (1034)
Fasole la ceaun Bar_leftFasole la ceaun BarFasole la ceaun Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Fasole la ceaun

    mimmi
    mimmi
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 26
    Localizare : cluj
    Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

    Fasole la ceaun Empty Fasole la ceaun

    Mesaj Scris de mimmi la data de Mar Aug 24, 2010 12:12 am

    Ingrediente:
    4 rosii
    5 cepe
    4 morcovi
    1 kg fasole alba
    6 ardei
    2 plicuri condiment pentru fasole
    2 kg ciolan de porc afumat
    1 carnat de casa
    patrunjel proaspat
    foi de dafin
    apa
    ulei
    Fasolea o punem in apa la inmuiat inainte cu aproximativ 5 ore inainte.Taiem ceapa marunt,morcovul feliute si le punem la calit in ceaun.Cand s-a inmuiat morcovul,adaugam ardeii taiati cubulete,boia,sare,apa si le lasam sa fiarba.Adaugam si ciolanul taiat felii mai groase si lasam pana fierb.Cand au fiert,se adauga carnat de casa,fasolea,condimentul pentru fasole,foile de dafin si lasam iar sa fiarba.Ultima data punem frunze de patrunjel taiate marunt si galustele de faina otional.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 36
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Fasole la ceaun Empty Re: Fasole la ceaun

    Mesaj Scris de Corina la data de Mar Aug 31, 2010 12:29 am

    vai mimmi oare cum nu am dat de reteta asta inca? arata minunat, si cred ca are un gust diferit fata de cea facut-a pe aragaz, asa-i?

      Acum este: Joi Iul 09, 2020 5:10 pm