[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
pt blat
6 oua
200g zahar
4linguri apa
50ml ulei
cacao
10 linguri faina
1 plic praf de copt
se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine cu zaharul, cand s-a format o spuma tare se adauga apa.
galbenusurile se freaca cu uleiul pana se deschid la culoare.
se incorporam albusurile in galbenusuri panand treptat cate 2 linguri de compozitie amestecand usor.
se adauga si faina, praful de copt si cacaoa
compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se coace.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
pt crema I
6 oua
6 linguri de zahar
10g gelatina
1 pachet de unt
100g ciocolata
gelatina se pune la inmuiat in putina apa.
oule se bat pe baie de aburi cu zaharul pana se ingrosa crema ca o smantana. se pune ciocolata taiata marunt si se amesteca bine pana se topeste.
se da crema deoparte si se lasa sa se raceasca putin.
2-3 linguri de crema se pune peste gelatina si se amesteca, apoi se toarna in crema de oua si se mai pune pe aburi pana se incalzeste bine, fara se fiarba.
crema astfel obtinuta se lasa la racit apoi se mixeaza cu untul.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
crema II
250ml frisca
2-3 linguri zahar pudra
100g ciocolata sau 3 linguri nutella
se mixeaza frisca cu zaharul pudra si se adauga ciocolata topita.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
sirop
4linguri de zahar se topesc si se stinge cu 300ml apa, se adauga esenta de rom
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
blatul se taie pe orizontal , se insiropeaza, se umple cu crem I, apoi se taie pe verticala se unge cu crema II doar pe o parte si se suprapune.
se orneaza cu glazura de caramel si frisca.
glazura 2 plicuri dr. Oetker cu gust de caramel.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Ultima editare efectuata de catre diana in Vin Mai 14, 2010 2:51 pm, editata de 1 ori
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA