Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

    Concurs de fidelitate

    Photobucket

    Ultimele subiecte

    » 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
    Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

    » Alerta maxima pe sistemele cu Windows
    Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

    » Mucenici de peste tot
    Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
    Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

    » Ce mancam azi 3
    Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cornulete cu rahat.
    Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

    » Taifas la cafeluta 5
    Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

    » Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
    Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

    » Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
    Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

    » PAINEA CU OREZ
    Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Ce mancam la micul dejun?
    Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pe carari de munte
    Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
    Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Unt vs margarina
    Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

    » Prajitura "Ziua si noaptea"
    Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
    Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

    » Craciunul- sarbatoarea familiei
    Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Falafel- chiftelute din naut si legume
    Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
    Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pandispan
    Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Să mai avem încredere în dolar?
    Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

    » PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
    Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

    » MELCISORI PIZZA
    Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

    » Musaca din vinete si cartofi
    Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

    » Gulii umplute cu ciuperci
    Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

    Cine este conectat?

    In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

    Nici unul


    Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

    Top postatori

    Salt'n Pepper (4110)
     
    Corina (3482)
     
    spicy (1621)
     
    ionela2682 (1505)
     
    lacramioara (1381)
     
    vdaiana (1335)
     
    mireya (1247)
     
    Pisyoana (1142)
     
    Mihaela (1058)
     
    diana (1034)
     


    visit counter

    All Cooking Sites

      Negresa cu banane

      Distribuiţi
      avatar
      nicolae68daniela
      Aspirant Yummy
       Aspirant Yummy

      feminin Pesti Varsta : 49
      Localizare : calarasi
      Stare de spirit : buna

      Negresa cu banane

      Mesaj Scris de nicolae68daniela la data de Vin Dec 31, 2010 5:13 am

      Am mai facut negresa ,de post,cu nuci,stafide dar cu banane nu.Am reteta scrisa pe un caiet mai de demult si m-am gandit ce-ar fi s-o fac anul acesta .
      Blat :
      - 5 oua
      - 200 g zahar
      - 1/2 cana apa
      - 250 g faina
      - 1 plic praf de copt
      - 2 linguri cacao
      - 200 ml ulei
      Galbenusurile se freaca cu zaharul,apoi se adauga uleiul,treptat si apa,faina amestecata cu praful de copt si cacao.Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie amestecand usor.Se coace la 180 grade,30 minute.

      Crema:
      - 500 ml lapte
      - 6 linguri de zahar
      - 2 plicuri budinca de vanilie
      - 1/2 pachet unt
      Se pregateste budinca conform retetei de pe plic dar cu cantitatea de 500ml.Budinca rece se amesteca cu untul frecat spuma.

      3-4 banane se taie rondele.

      Glazura:2 tablete de ciocolata amaruie si o jumatate de de pachet de unt.Se topesc impreuna ,se amesteca pana se obtine o crema omogena.

      Pe blatul racit se aseaza crema,apoi se adauga feliile de banane si deasupra glazura.
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

      Eu am folosi o tava mai mica si de aceea blatul a iesit cam inalt,ar trebui o tava mai mare.
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
      avatar
      Salt'n Pepper
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Varsator Varsta : 40
      Localizare : Athens,Greece
      Stare de spirit : buna, taaare buna

      Re: Negresa cu banane

      Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Mier Feb 02, 2011 12:07 am

      Ooof, eu am o problema cu budincile astea la plic!
      Oare as putea face o crema cu banane? Hmmm...nu se va innegri?


      _________________
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

        Acum este: Mier Noi 22, 2017 3:21 am