Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Negresa de post

    Distribuiţi
    avatar
    vdaiana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Sagetator Varsta : 39
    Localizare : Timisoara

    Negresa de post

    Mesaj Scris de vdaiana la data de Mier Feb 03, 2010 6:31 pm

    Negresa de post
    (cu gem de prune, stafide si caise uscate)

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Observatii:
    - prajitura abia a crescut, trebuie ulei ceva mai putin si praf de copt un pachetel intreg;
    - 450 g de gem ar fi fost prea mult, gemul e greu si trage in jos, io am pus doar vreo 300 g gem de prune;
    - nu-mi place cum arata glazura cu margarina; ca aspect e interesanta cu bulinutele alea albe, dar e aiurea ca nu e omogena glazura; eh asa e margarina ce sa-i faci.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    dana
    Yummy mic
    Yummy mic

    Scorpion Varsta : 40
    Localizare : galati

    Re: Negresa de post

    Mesaj Scris de dana la data de Mier Feb 03, 2010 9:11 pm

    eu nu prea iubesc negresa dar uite ca mi-ai facut pofta ca arata tare bine!
    avatar
    mireya
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Pesti Varsta : 40
    Localizare : otopeni
    Stare de spirit : in general buna

    Re: Negresa de post

    Mesaj Scris de mireya la data de Mier Feb 03, 2010 9:38 pm

    Inainte era printre putinele prajituri pe care le faceam....chiar am uitat de reteta asta !
    avatar
    CRINA
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Rac Varsta : 37
    Localizare : montreal
    Stare de spirit : vesela

    negreasa de post

    Mesaj Scris de CRINA la data de Lun Noi 21, 2011 7:08 am


    Ingrediente:
    300ml apa minerala
    200g zahar
    250ml ulei
    50g cacao
    400g faina
    1 plic praf de copt
    50g nuci
    100g gem de fructe

    Preparare:
    Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt , nuca pisata si gemul. Omogenizam foarte bine aluatul si-l rasturnam intr-o tava unsa cu margarina.
    Coacem la 180 grade timp de 30-40 minute.
    Putem orna cu zahar pudra.
    Pofta buna!
    Tips: putem folosi si dulceata de visine

    Continut sponsorizat

    Re: Negresa de post

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Joi Sept 21, 2017 2:25 am