Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 40, Lun Ian 31, 2011 1:44 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Piine cu sfecla

    Distribuiţi
    avatar
    janet
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 56
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Piine cu sfecla

    Mesaj Scris de janet la data de Lun Sept 13, 2010 7:56 pm

    Ziceam sa pun reteta pentru turte...dar vad ca este !Tot asa fac si eu tutrele ,numai ca nu pun zahar in aluat.Si daca tot am ajuns la topicul asta ,pun o reteta de piine cu sfecla.Este foarte buna la senvisuri si tartine .

    Ingrediente:

    -500gr de faina alba
    -300gr sfecla
    -25 rg drojdie
    -2 linguri de ulei
    -un praf de sare

    Mod de lucru:

    Mai intii fierbem sfecla si o dam la blender pina se face o pasta.Intrun castron cernem faina ,facem o adincitura in care punem pasta de sfecla,uleiul,sarea si drojdia desfacuta intr-un pic de apa calda.Framintam aluatul si il punem la dospit pina isi dubleaza volumul.

    Cind a crescut destul ,il punem pe o planseta presarata cu faina si ii dam forma de rulou ,il punem in tava unsa si punem iarasi la crescut.Coacem in cuptorul incins de dinainte,cam 30-35 de min.


    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    mimmi
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 23
    Localizare : cluj
    Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

    Re: Piine cu sfecla

    Mesaj Scris de mimmi la data de Lun Sept 13, 2010 9:56 pm

    Janet draga am si eu o curiozitate.De ce culoarea rosie de la sfecla este doar pe coaja de la paine? Ce gust are ?
    avatar
    janet
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 56
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Re: Piine cu sfecla

    Mesaj Scris de janet la data de Lun Sept 13, 2010 11:15 pm


    Mimmi ,draga ,nu pot sa stiu de ce a iesit culoarea doar pe coaja!Eu am luat reteta de pe un site rusesc si acolo era toata piinea rosie .De ce a mea aiesit asa nu stiu!Iar la gust ...Usor de sfecla!Eu o gasesc aratoasa la tartine .
    avatar
    mimmi
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 23
    Localizare : cluj
    Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

    Re: Piine cu sfecla

    Mesaj Scris de mimmi la data de Lun Sept 13, 2010 11:21 pm

    Mersi de raspuns ! Si mie imi place mult cum arata !Am si salvat reteta

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 33
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: Piine cu sfecla

    Mesaj Scris de Corina la data de Mar Sept 14, 2010 1:12 pm

    vaaaiii painica roz..excelent, nu am mai vazut pana acuma

    Continut sponsorizat

    Re: Piine cu sfecla

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat

      Subiecte similare

      -

      Acum este: Mar Iul 25, 2017 10:36 am