Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Paine taraneasca cu ardei capia si ceapa

    Distribuiţi
    avatar
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Varsator Varsta : 40
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Paine taraneasca cu ardei capia si ceapa

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Dum Mai 16, 2010 10:13 pm

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Paine taraneasca cu ardei capia si ceapa

    Ai nevoie de:

    550 gr faina pentru paine
    20 gr drojdie proaspata
    un ardei capia
    50-60 gr iaurt de oaie (eu am pus sana!)
    o ceapa
    o lingutita de zahar
    100 gr cascaval ras
    o lingura de cimbru
    susan
    apa calduta, cca 150 ml (dar verificati, in fct de faina!)

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    1. Drojdia impreuna cu zaharul se dizolva in putina apa calduta. Se acopera vasul si se lasa 10 minute.
    2.Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in tigaie de teflon, fara ulei!

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    3.Faina, cascavalul ras, iaurtul, cimbrul si drojdia se amesteca, adaugand cate putina apa calda, pana cand se obtine un aluat nu foarte tare. Apoi se pun si legumele calite si se amesteca.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    4.Intr-un vas uns cu ulei se pune aluatul , se acopera si se lasa cca 90 minute sa creasca

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    5.Se imprate in 4 parti si se formeaza mingiute care se dau prin seminte de susan, apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu faina si se lasa inca 30 min la crescut.
    6.Cuptorul se incalzeste bine si painicile se coc la 200 grade, cca 40 minute.
    (initial, am vrut sa pun si masline, dar m-am razgandit)

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    _________________
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    Cititi si respectati regulamentul forumului



    Cum poti acumula puncte

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: Paine taraneasca cu ardei capia si ceapa

    Mesaj Scris de Corina la data de Lun Mai 17, 2010 12:01 am

    Doamne ajuta-ma sa rezist!

      Acum este: Vin Sept 22, 2017 4:01 pm