Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 60, Joi Aug 15, 2019 3:10 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
Corina (3482)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
spicy (1621)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
ionela2682 (1505)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
lacramioara (1381)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
vdaiana (1335)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
mireya (1247)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
Pisyoana (1142)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
Mihaela (1058)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 
diana (1034)
PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_leftPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA BarPRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA

    CRINA
    CRINA
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Rac Varsta : 39
    Localizare : montreal
    Stare de spirit : vesela

    PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA Empty PRAJITURA GALBENA CU SMANTANA

    Mesaj Scris de CRINA la data de Mar Noi 29, 2011 10:55 am


    Ingrediente:

    1/3 ceasca cu smantana
    1/2 ceasca cu unt
    3 oua
    1 1/2 ceasca cu zahar
    2 1/4 ceasca cu faina
    1 lingurita cu sare
    2 1/2 lingurita cu praf de copt
    1 1/2 lingurita cu esenta de vanilie
    1 ceasca cu lapte

    Mod de preparare:

    1. Amesteca smantana cu untul, pana se formeaza o pasta. Adauga ouale si amesteca totul foarte bine.
    2. Amesteca toate ingredientele uscate si adauga-le si pe acestea in amestecul de mai sus. Adauga apoi vanilia si laptele.
    3. Coace prajitura in tava tapetata cu faina timp de 25-30 de minute, in cuptorul incins.
    4. Topeste 2 bucati mari de ciocolata alba pentru gatit si formeaza o crema cu care glazurezi prajitura, dupa ce s-a copt. Dupa ce se raceste, tai-o in bucatele patrate, numai bune pentru servit.

      Acum este: Lun Iul 06, 2020 4:47 pm