[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Identica la gust si aspect cu cea din comert.....dar home-made!!!!
800ml lapte
50 g +50 g zahar
30 g amidon
sare
2 oua mari+1 galbenus
1 esenta de vanilie
50 g unt
-4OOMl lapte +50 g zahar se vor pune la fiert...foc mic sa nu se prinda
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-2 oua+1 galbenus se bat putin cu 50 g zahar,se adauga amidonulsi restul de lapte
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-peste aceasta compozitie turnam in fir subtire laptele fiert,amestecand cu telul continuu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se transfera compozitia in oala in care a fiert laptele si se tine pe foc ,amestecand mareu,pana se ingroasa..o tineti pana obtineti consistenta dorita
-se ia de pe foc si se adauga untul si seenta de vanilie,se amesteca bine pana ce untul se va dizolva complet in budinca
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna in cupe sau intr-un bol se lasa sa se raceasca dupa care poate fi servita.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
http://www.joyofbaking.com/VanillaPudding.html
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Identica la gust si aspect cu cea din comert.....dar home-made!!!!
800ml lapte
50 g +50 g zahar
30 g amidon
sare
2 oua mari+1 galbenus
1 esenta de vanilie
50 g unt
-4OOMl lapte +50 g zahar se vor pune la fiert...foc mic sa nu se prinda
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-2 oua+1 galbenus se bat putin cu 50 g zahar,se adauga amidonulsi restul de lapte
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-peste aceasta compozitie turnam in fir subtire laptele fiert,amestecand cu telul continuu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se transfera compozitia in oala in care a fiert laptele si se tine pe foc ,amestecand mareu,pana se ingroasa..o tineti pana obtineti consistenta dorita
-se ia de pe foc si se adauga untul si seenta de vanilie,se amesteca bine pana ce untul se va dizolva complet in budinca
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna in cupe sau intr-un bol se lasa sa se raceasca dupa care poate fi servita.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
http://www.joyofbaking.com/VanillaPudding.html
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci