Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Remedii impotriva caderii parului EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Remedii impotriva caderii parului EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Remedii impotriva caderii parului EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Remedii impotriva caderii parului EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Remedii impotriva caderii parului EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Remedii impotriva caderii parului EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Remedii impotriva caderii parului EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Remedii impotriva caderii parului EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Remedii impotriva caderii parului EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Remedii impotriva caderii parului EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Remedii impotriva caderii parului EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Remedii impotriva caderii parului EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Remedii impotriva caderii parului EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Remedii impotriva caderii parului EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Remedii impotriva caderii parului EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Remedii impotriva caderii parului EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Remedii impotriva caderii parului EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Remedii impotriva caderii parului EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Remedii impotriva caderii parului EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Remedii impotriva caderii parului EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Remedii impotriva caderii parului EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Remedii impotriva caderii parului EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Remedii impotriva caderii parului EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Remedii impotriva caderii parului EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Remedii impotriva caderii parului EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 236, Mier Oct 02, 2024 4:25 pm

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Remedii impotriva caderii parului Bar_leftRemedii impotriva caderii parului BarRemedii impotriva caderii parului Bar_right 
Corina (3482)
Remedii impotriva caderii parului Bar_leftRemedii impotriva caderii parului BarRemedii impotriva caderii parului Bar_right 
spicy (1621)
ionela2682 (1505)
lacramioara (1381)
vdaiana (1335)
mireya (1247)
Pisyoana (1142)
Mihaela (1058)
diana (1034)

visit counter

All Cooking Sites

+7
Corina
mireya
krystyana84
spicy
Mihaela
lacramioara
Salt'n Pepper
11 participanți

Remedii impotriva caderii parului

Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

Remedii impotriva caderii parului Empty Remedii impotriva caderii parului

Mesaj Scris de Salt'n Pepper Mier Noi 04, 2009 3:16 pm

Iti cade parul? Inainte de a inghiti diferite medicamente, incearca asta:

1. Cu doua ore inainte de a-ti spala parul unge-ti pielea capului cu ulei de masline.

2.Cu doua ore inainte de a-ti spala parul, aplica pe pielea capului o masca facuta dintr-un ou batut bine si zeama de lamaie. Masca se aplica o data la 10 zile.
    lacramioara
    lacramioara
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Fecioara Varsta : 45
    Stare de spirit : Foarte buna

Remedii impotriva caderii parului Empty Re: Remedii impotriva caderii parului

Mesaj Scris de lacramioara Mier Noi 04, 2009 3:19 pm

Cea de-a doua reteta am sa o pun si eu in aplicare,ca am mari probleme cu caderea parului,am acumulat foarte mult stres
    Mihaela
    Mihaela
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Rac Varsta : 47
    Localizare : Ro-BH-Oradea

Mesaj Scris de Mihaela Mier Noi 04, 2009 3:26 pm

Eu am folosit uleiul de ricin pt par.Am mai scris...
    Seara , incalzeam uleiul , atat cat suporta pielea capului, dadeam pe par peste tot masam , puneam o punga in cap si un prosop si mergeam la culcare . Dimineata ma spalam cu ffff mult sampon, aveam parul foarte lung , stiu ca foloseam foarte mult sampon. E foarte bun tratamentul, parul creste mult mai repede si nu se distruge!
    Merita incercat!
    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

Mesaj Scris de Salt'n Pepper Mier Noi 04, 2009 3:28 pm

Cand eram mica tin minte ca auzeam de uleiu de ricin pt par. Insa aici, chiar nu stiu unde l-as gasi.
    lacramioara
    lacramioara
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

Mesaj Scris de lacramioara Mier Noi 04, 2009 3:32 pm

Mihaela unde se gaseste ulei de ricin si cam cat costa?
    Si eu am parul lung si cu firul gros(il aveam)si acum mi se pare ca a inceput sa se subtieze,culmea este ca nu m-am vopsit niciodata,stiti cand ma voi vopsi eu cand voi albi la par
    Mihaela
    Mihaela
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

Mesaj Scris de Mihaela Mier Noi 04, 2009 3:34 pm

La noi se gaseste in farmacii , dar e in sticlute atat de mici! :(
    Daca vrei iti trimit!
    Eu am dat si fetele...sunt tare incantate cand e vorba de tratament de infrumusetare! :D
    lacramioara
    lacramioara
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

Mesaj Scris de lacramioara Mier Noi 04, 2009 3:57 pm

Daca zici ca se gaseste in farmacii,atunci am sa caut si eu
    Multumesc de informatie
    Mihaela
    Mihaela
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

Mesaj Scris de Mihaela Mier Noi 04, 2009 4:06 pm

Nu e foarte scump!
    Ale daca ai nevoie de ulei de ricin sa-mi spui!
    spicy
    spicy
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : Oradea
    Stare de spirit : vesela

Mesaj Scris de spicy Mier Noi 04, 2009 4:20 pm

eu am folosit prima varianta. doar ca am pus un singur ou cu ulei de masline. atunci aveam si par mai scurt, acum sigur as avea nevoie de doua oua. e foarte buna aceasta metoda si este recomandat sa pui aceasta masca de doua ori pe saptamana. Efect garantat dupa o luna maxim doua. nu numai ca te scapa de caderea parului dar il si intareste, ii da volum si luciu.
    krystyana84
    Admin

feminin Capricorn Varsta : 35
    Localizare : Dambovita
    Stare de spirit : vesela

Remedii impotriva caderii parului Empty Eu am incercat cu gaz

Mesaj Scris de krystyana84 Mar Feb 02, 2010 5:34 pm

Cand eram mai mica bunica mea folosea mereu gaz pe par si il avea foarte des si sanatos; eu am gasit o solutie la plafar pe baza de gaz si am folosit-o dar fara nici un rezultat Remedii impotriva caderii parului 974699
    mireya
    mireya
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Pesti Varsta : 47
    Localizare : otopeni
    Stare de spirit : in general buna

Mesaj Scris de mireya Mar Feb 02, 2010 10:13 pm

Mereu zic ca voi face si eu asa ,ca tot mi se rupe ,subtiaza si cade parul ,darrr...daca as gasi o masca direct facuta tare bine ar fi .Astea naturiste ,desi stiu ca sunt muuult mai bune ,tot .....nu reusesc sa imi gasesc"timp" si ...chef sa le aplic.... Remedii impotriva caderii parului 327283
    Mihaela
    Mihaela
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

Mesaj Scris de Mihaela Mar Feb 02, 2010 11:23 pm

Mire las' ca vin eu si-ti sparg doua oua Remedii impotriva caderii parului 272571 ...pentru mine nu-s in stare dar pentru tine-fac orce! Remedii impotriva caderii parului 284237
    Mi-e o lene de a doare.....
    mireya
    mireya
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Pesti Varsta : 47
    Localizare : otopeni
    Stare de spirit : in general buna

Mesaj Scris de mireya Mar Feb 02, 2010 11:53 pm

Multumesc,eti o draguta!!!!!!!!! Remedii impotriva caderii parului 381741 Remedii impotriva caderii parului 381741
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Fecioara Varsta : 41
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

Mesaj Scris de Corina Mier Feb 03, 2010 12:20 am

mie imi cade parul cam de 2-3 ori pe an in cantitati semnificative...de la stres, schimbarea anotimpului, schumbarea alimentatiei...mai multi factoti. Fac intotdeauna tratament cu solutie de la Gerovital pt caderea parului si se vad rezultatele foarte rapid. sunt multumita se solutie, chiar foarte multumita
    mihaellas
    mihaellas
    Yummy mic
    Yummy mic

feminin Rac Varsta : 44
    Localizare : lehliu gara
    Stare de spirit : fericitaaaaa!

Mesaj Scris de mihaellas Joi Feb 18, 2010 9:26 pm

eu am fost anul trecut, cateva luni, blonda. si mi s-a ars parul...moamaa! si cadea! mi-am luat sampoane de la londa, produse profesionale, dar nu am fost foarte multumita. am incercat insa o masca din ou, miere si ulei de masline.exact cum ati zis si voi.super! puneam masca, stateam cam 1,2 ore cu un prosop peste par, apoi spalam. am folosit si dupa ce mi-am schimbat culoarea si nu mai cade. se mai rupe, este inca fragil firul de la solutia decoloranta, dar sunt foarte multumita. acum pun masca cam o data pe luna.
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

feminin Fecioara Varsta : 41
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

Mesaj Scris de Corina Joi Feb 18, 2010 9:29 pm

trebuie sa incerc si eu masca, nu mai da rezultate gerovitalul, imi cade foarte mult
    mihaellas
    mihaellas
    Yummy mic
    Yummy mic

feminin Rac Varsta : 44
    Localizare : lehliu gara
    Stare de spirit : fericitaaaaa!

Mesaj Scris de mihaellas Joi Feb 18, 2010 10:08 pm

la mine merge. eu pun 2 oua, ca am par lungut, 3 lingurite de mire si 3 lingurite de ulei de masline. poti mari sau micsore cantitatile, in fuctie de par. si sa te speli apoi cu apa calduta spre rece.
    Pebles
    Pebles
    Admin

feminin Capricorn Varsta : 34
    Localizare : Botosani
    Stare de spirit : Fericita

Mesaj Scris de Pebles Mar Mai 17, 2011 12:30 am

Si mie imi cade parul.Am incercat toate metodele,sampoane,masti, leacuri babesti,si tot cade.Ce-i drept,nu mai cade ca inainte,dar tot cade.Acum folosesc ulei de ricin simplu,dar eu parca tot nu vad rezultate.
    mariana
    mariana
    Yummy mic
    Yummy mic

feminin Fecioara Varsta : 52
    Localizare : Galati
    Stare de spirit : optimista

Mesaj Scris de mariana Mar Mai 17, 2011 3:19 pm

Am avut o perioada in care cadea foarte mult,nu pot sa spun ca am facut ceva anume,am folosit o masca cu placenta,m-am vopsit doar cu nuantator fara amoniac,acum parca nu mai cade.
    janet
    janet
    Moderator
    Moderator

feminin Varsator Varsta : 63
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

Mesaj Scris de janet Mier Mai 18, 2011 3:31 pm

Mariana,cu placenta?Cred ca o cumperi,masca,nu o faci tu,nu?Si mie imi cade,eu nu am avut niciodata par bogat,dupa nasteri,mi s-a rarit si mai mult,intr-un timp isi revenise,acum iarasi a inceput sa cada.Am mai facut masca cu vitamina A,ulei de ricin si galbenus,dar nu prea se vad rezultatele.Am sa incerc si masca cu ou,miere si ulei de masline sa vad ce iese.
    oul se pune numai galbenusul,nu-i asa?Si vreu sa mai spun ca eu nu m-am vopsit nici o data!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 27, 2024 5:53 am