[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se apropie sarbatorile si cateva ideei,ce le-am folosit anul trecut,cred ca ar ajuta in bucataria noastra!
Drobul pe care l-am facut de Paste, l-am preparat din organe de porc, deoarece eu nu mananc carne de miel.
Ingrediente:
-2 inimi,
-4 rinichi,
-500 gr de ficat,
-6 oua,
-4 oua fierte tari,
-un plaman,
-o legatura de ceapa verde,
-o legatura de patrunjel,
-sare,
piper,
cimbru.
Mod de preparare:
Spalam bine toate organele,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.
Compozitia rezultata o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt, condimentam cu sare, piper si cimbru.
Spargem si adaugam ouale si amestecam bine.
Anul asta am zis sa mai schimb ceva la clasicul drob, sa-l fac mai altfel.
Avand aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut, am intins o foaie din care am taiat fasii late cam cat un deget.
Am uns o tava de guguluf si am pus fasiile de aluat lasand distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii.
Am luat jumatate din compozitia de organe, am repartizat-o pe toata suprafata tavii, am curatat ouale fierte,le-am taiat pe jumatate si le-am pus peste compozitie.
Am acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.
Am nivelat, apoi capetele de aluat le-am impreunat doua cate doua, creand cate o funda.
Am uns totul cu ou batut si am pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se apropie sarbatorile si cateva ideei,ce le-am folosit anul trecut,cred ca ar ajuta in bucataria noastra!
Drobul pe care l-am facut de Paste, l-am preparat din organe de porc, deoarece eu nu mananc carne de miel.
Ingrediente:
-2 inimi,
-4 rinichi,
-500 gr de ficat,
-6 oua,
-4 oua fierte tari,
-un plaman,
-o legatura de ceapa verde,
-o legatura de patrunjel,
-sare,
piper,
cimbru.
Mod de preparare:
Spalam bine toate organele,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.
Compozitia rezultata o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt, condimentam cu sare, piper si cimbru.
Spargem si adaugam ouale si amestecam bine.
Anul asta am zis sa mai schimb ceva la clasicul drob, sa-l fac mai altfel.
Avand aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut, am intins o foaie din care am taiat fasii late cam cat un deget.
Am uns o tava de guguluf si am pus fasiile de aluat lasand distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii.
Am luat jumatate din compozitia de organe, am repartizat-o pe toata suprafata tavii, am curatat ouale fierte,le-am taiat pe jumatate si le-am pus peste compozitie.
Am acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.
Am nivelat, apoi capetele de aluat le-am impreunat doua cate doua, creand cate o funda.
Am uns totul cu ou batut si am pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA