Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Pasca cu branza dulce.....a la diana

    Distribuiţi
    avatar
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Berbec Varsta : 42
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

    Pasca cu branza dulce.....a la diana

    Mesaj Scris de diana la data de Joi Apr 15, 2010 1:06 am

    pt aluat
    500g faina
    40g drojdie
    30g zahar
    50ml ulei
    4 galbenusuri
    300ml lapte caldut
    1/2 lingurita sare
    coaja rasa de la 1/2 lamaie

    Se freaca drojdia cu zaharul, apoi punem pe rand galbenusul, uleiul, coaja de lamaie,sarea, laptele si la urma faina bine cernuta.Se framanta bine aluatul...am folosit MP.
    Se lasa la crescut apoi se scoate aluatul din cuva, se opreste cam 1/3 din el pt facut marginile si pt crucea.
    Ungem bine cu unt tava in care urmeaza sa coacem Pasca si o presaram cu faina.
    Intindem o foaie de 1 cm grosime pe fundul tavii si de jur imprejur punem marginile impletite sau rasucite.Lasam sa creasca 30 minute apoi punem umplutura de branza.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    pt umplutura:
    500g branza dulce
    3 oua
    100ml smatana
    200g zahar
    4 linguri faina
    4 linguri gris
    100g stafide
    2 pliculete zahar vanilat
    coaja rasa sau zeama de la o lamaie

    pt uns
    1 galbenus de ou
    2 linguri lapte

    Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calduta
    Frecam branza cu smantana, galbenusurile si zahar, adaugam faina, grisul, vanilia si lamaia.
    Albusurile ramase se bat spuma si se amesteca usor cu compozitia de branza, se adauga si stafidele.

    Umplem pasca cu compozitia obtinuta si o mai lasam putin sa creasca ...cam 10 minute, apoi o ungem bine cu galbenus de ou si lapte si o punem la cuptor.
    Pt a ramane coaja moale cand o scoatem din cuptor o acoperim cu un prosop curat inmuiat in apa rece si stors.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: Pasca cu branza dulce.....a la diana

    Mesaj Scris de Corina la data de Joi Apr 15, 2010 2:32 pm

    ce frumoasa este!
    eu nu am mancat niciodata :((

      Acum este: Joi Sept 21, 2017 2:12 am