Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 52, Lun Sept 10, 2018 11:48 pm

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Naut cu masline

    Distribuiţi
    avatar
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Varsator Varsta : 41
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Naut cu masline

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Vin Mar 19, 2010 8:16 pm

    Naut cu masline


    Aveti nevoie de:

    500 gr naut
    o ceapa mare
    3 catei de usturoi pisati
    2 morcovi
    pasta de tomate
    un castronel cu masline
    marar
    sare

    1. Nautul se pune la inmuiat cu o seara inainte, in apa calda in acre punem putin bicarbonat.

    2. A doua zi se fierbe si cand este aproape fiert se pune despupra sosul.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    3. Ceapa se toaca si se caleste impreuna cu morcovul taiat in rondele.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    4. Se adauga pasta de tomate, usturoiul pisat si maslinele si se lasa sa se lege bine sosul. Se potriveste de sare la final. Se pune marar.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    5.Se pune sosul peste nautul fiert si se lasa la foc mic sa fiarba cca 30 de minte, cu vasul acoperit.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    Ultima editare efectuata de catre Salt'n Pepper in Vin Mar 19, 2010 8:23 pm, editata de 1 ori


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 36
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    re

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Vin Mar 19, 2010 8:19 pm

    yammy ce bine arata! mie-mi place nautul sub orice forma si prajit cu sare,de obicei la preparatele turcesti(musulmane in general se foloseste)

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 35
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: Naut cu masline

    Mesaj Scris de Corina la data de Vin Mar 19, 2010 8:22 pm

    n-am mancat in veci vecilor naut si tot am zis ca fac, dar sigur fac reteta asta! arata bine, o sa-mi placa sigur
    avatar
    mireya
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Pesti Varsta : 41
    Localizare : otopeni
    Stare de spirit : in general buna

    Re: Naut cu masline

    Mesaj Scris de mireya la data de Joi Aug 12, 2010 6:55 pm

    Asta am facut eu azi !
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Urmeaza sa fac si supa ...abia astept !

    Continut sponsorizat

    Re: Naut cu masline

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Mier Noi 14, 2018 8:59 am