Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    fripturica inabusita

    Distribuiţi
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    fripturica inabusita

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Dum Feb 07, 2010 6:05 pm

    * 1 kg pulpa de porc
    * sare
    * piper
    * boia dulce
    * condimente
    * foi de dafin
    * patrunjel
    * 1 kg supa sau apa
    * usturoi
    se spala si se portioneaza carnea, apoi se pune la prajit pana se rumeneste bine pe ambele parti, de acum incepem sa adaugam cate o cana de supa, pana scade dupa aceea inca una si tot asa pana punem toata supa.
    Adaugam toate mirodeniile (fara patrunjel) si mai lasam sa fiarba, (in total cam 1 ora si jumatate la foc mic). Eu prefer mai mult sos de aceea nu las sa scada foarte mult ultima cana de supa.
    La final se adauga patrunjel tocat marunt.
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: fripturica inabusita

    Mesaj Scris de Corina la data de Dum Feb 07, 2010 6:09 pm

    eiiii, stii tu ce mult imi place mie reteta asta asa-i?!
    avatar
    Daniela
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Berbec Varsta : 37
    Localizare : Floresti, jud. Cluj
    Stare de spirit : -

    Re: fripturica inabusita

    Mesaj Scris de Daniela la data de Dum Feb 07, 2010 6:20 pm

    Vai, ce-mi faci?! Salivez din abundenta! Nu-i drept!
    Imi place foarte mult carnea de porc, dar am cam scos-o din meniul zilei. Totusi, o data pe luna macar pregatesc si porc. O sa incerc reteta ta. De obicei puneam toata apa dupa ce se prajea carnea, nu m-am ganditi niciodata sa o pun in etape. Am sa incerc si asa....
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    re

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Dum Feb 07, 2010 7:56 pm

    da eu asa o pun in etape pana cand se inmoaie bine carnea ,iese mai buna asa! da corina stiam ca-ti place te invitam la o portie dar ........ce sa-i faci distanta!
    avatar
    mireya
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Pesti Varsta : 40
    Localizare : otopeni
    Stare de spirit : in general buna

    Re: fripturica inabusita

    Mesaj Scris de mireya la data de Dum Feb 07, 2010 9:09 pm

    Mmmmm,ce bine arata .....o trecem pe lista !!!!

    Continut sponsorizat

    Re: fripturica inabusita

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Joi Oct 19, 2017 4:07 am