Subiecte similare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 51 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 51 Vizitatori :: 1 Motor de căutare
Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am
Top postatori
Salt'n Pepper (4110) | ||||
Corina (3482) | ||||
spicy (1621) | ||||
ionela2682 (1505) | ||||
lacramioara (1381) | ||||
vdaiana (1335) | ||||
mireya (1247) | ||||
Pisyoana (1142) | ||||
Mihaela (1058) | ||||
diana (1034) |
3 participanți
Salata cu sparanghel si prosciutto
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°1
Salata cu sparanghel si prosciutto
Mihaela- Bucatar Yummy
- Varsta : 46
Localizare : Ro-BH-Oradea
- Mesaj n°2
Re: Salata cu sparanghel si prosciutto
Astept , astept si sper sa nu ma lasi prea mult :lol: Am prosciutto in frigider....
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°3
Re: Salata cu sparanghel si prosciutto
Aveti nevoie de:
o legatura de rucola
2 salate
o legatura de sparanghel
6 felii de prosciutto
o ceasca de parmezan feliat ffff subtire
pentru sos:
1/3 ceasca ulei masline
2/3 ceasca suc lamaie
2 linguri zahar
1 1/2 lingura busuioc uscat
1 lingura mustar
sare, piper
1. Intr-o tava se pun feliile de prosciutto si se baga la cuptor, la 200 grade, pt cca 10 min, pana se rumenesc si devin crocante ca chips-urile.
2.Se curata sparanghelul de coaja si de capatul tare si 2-3 bucati se pastreaza pentru decor. Restul se pune intr-o oala cu apa sarata ce fierbe si lasam cca 2 min. Scoatem bucatile de sparangel si le punem intr-un castron cu apa rece si cuburi de gheata, pentru a se opri rapid din fierbere si sa nu se inmoaie.
3.Salatele si rucola se spala si se rup cu mana si se pun apoi si bucatile de sparanghel reci.
4. In blender se pun toate ingredientele pt sos si se bat un minut.
5. Se pune peste salata si se amesteca bine.
6.Deasupra se decoreaza cu chips-urile de prosciutto si cu bucatile de sparanghel crud.
o legatura de rucola
2 salate
o legatura de sparanghel
6 felii de prosciutto
o ceasca de parmezan feliat ffff subtire
pentru sos:
1/3 ceasca ulei masline
2/3 ceasca suc lamaie
2 linguri zahar
1 1/2 lingura busuioc uscat
1 lingura mustar
sare, piper
1. Intr-o tava se pun feliile de prosciutto si se baga la cuptor, la 200 grade, pt cca 10 min, pana se rumenesc si devin crocante ca chips-urile.
2.Se curata sparanghelul de coaja si de capatul tare si 2-3 bucati se pastreaza pentru decor. Restul se pune intr-o oala cu apa sarata ce fierbe si lasam cca 2 min. Scoatem bucatile de sparangel si le punem intr-un castron cu apa rece si cuburi de gheata, pentru a se opri rapid din fierbere si sa nu se inmoaie.
3.Salatele si rucola se spala si se rup cu mana si se pun apoi si bucatile de sparanghel reci.
4. In blender se pun toate ingredientele pt sos si se bat un minut.
5. Se pune peste salata si se amesteca bine.
6.Deasupra se decoreaza cu chips-urile de prosciutto si cu bucatile de sparanghel crud.
lacramioara- Bucatar Yummy
- Varsta : 44
Stare de spirit : Foarte buna
- Mesaj n°4
Re: Salata cu sparanghel si prosciutto
multumim Ale pentru reteta
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA