[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente:
-6 oua fierte,vartoase
-2 linguri pasta de tomate
-1 lingura pasta de ardei gras
-6 bucati de hamsii
-100+100 ulei de masline si floarea soarelui
-o lingurita de zahar
-o legatura de patrunjel verde
-un catel de usturoi
-un varf de cutit de piper proaspat macinat
Mod de lucru:
Ouale fierte,vartoase,le curatam de coaja si le punem in vasul in care vrem sa facem marinarea.Intr-un bol punem pasta de tomate si ardei,usturoiul tocat marunt,zaharul,hamsii si partunjelul,deasemenea tocat marunt si piperul.Sare nu mai punem ca pestele este sarat.
Peste toate astea ,adaugam uleiul si amestecam usor.Tot amestecul il turnam peste oua.Acoperim vasul si punem la frigider pentru 24 de ore.
Cand le servesti,scurgi uleiul si folosesti sosul care este grozav!Cand o sa mai fac,o sa pun usturoi si mai putin si o sa adaug si o ceapa rosie taiata pestisori.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente:
-6 oua fierte,vartoase
-2 linguri pasta de tomate
-1 lingura pasta de ardei gras
-6 bucati de hamsii
-100+100 ulei de masline si floarea soarelui
-o lingurita de zahar
-o legatura de patrunjel verde
-un catel de usturoi
-un varf de cutit de piper proaspat macinat
Mod de lucru:
Ouale fierte,vartoase,le curatam de coaja si le punem in vasul in care vrem sa facem marinarea.Intr-un bol punem pasta de tomate si ardei,usturoiul tocat marunt,zaharul,hamsii si partunjelul,deasemenea tocat marunt si piperul.Sare nu mai punem ca pestele este sarat.
Peste toate astea ,adaugam uleiul si amestecam usor.Tot amestecul il turnam peste oua.Acoperim vasul si punem la frigider pentru 24 de ore.
Cand le servesti,scurgi uleiul si folosesti sosul care este grozav!Cand o sa mai fac,o sa pun usturoi si mai putin si o sa adaug si o ceapa rosie taiata pestisori.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA