Pentru acest preparat avem nevoie de urmatoarele:
Ingrediente:
Soia granule 150g
Gris 6-7 linguri
Nuca macinata 3-4 linguri
Fulgi de drojdie inactiva 3 linguri (se gaseste la magazinele naturiste, dar se poate si fara)
ulei 100 ml
o ceapa
un morcov
un ardei rosu
3-4 catei de usturoi
piper si ce alte condimente care va plac
Preparare:
Peste granulele de soia se pune o cana de apa clocotita si se lasa sa absoarba bine apa.
Ceapa morcovul si ardeiul se fierb. Cand sunt fierte le punem in robot si le transformam intr-o pasta care o adaugam peste soia inmuiata. Adaugam si celelalte ingrediente, amestecam bine.
Pentru impachetat eu folosesc folie tansparenta.....deci....impart compozitia in 4 si fiecare gramajoara o pun pe latimea foliei, apoi rulez (trebuie rulat in vreo 3-4 straturi de folie)dandu-i forma de salam. Leg la capete cu sfoara.
Pun salamul intr-o cratita cu apa si din momentul in care incepe sa fiarba, mai las aprox o ora ( la foc mic si cu capacul deasupra). Scot din apa, las la racit....si gata.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ingrediente:
Soia granule 150g
Gris 6-7 linguri
Nuca macinata 3-4 linguri
Fulgi de drojdie inactiva 3 linguri (se gaseste la magazinele naturiste, dar se poate si fara)
ulei 100 ml
o ceapa
un morcov
un ardei rosu
3-4 catei de usturoi
piper si ce alte condimente care va plac
Preparare:
Peste granulele de soia se pune o cana de apa clocotita si se lasa sa absoarba bine apa.
Ceapa morcovul si ardeiul se fierb. Cand sunt fierte le punem in robot si le transformam intr-o pasta care o adaugam peste soia inmuiata. Adaugam si celelalte ingrediente, amestecam bine.
Pentru impachetat eu folosesc folie tansparenta.....deci....impart compozitia in 4 si fiecare gramajoara o pun pe latimea foliei, apoi rulez (trebuie rulat in vreo 3-4 straturi de folie)dandu-i forma de salam. Leg la capete cu sfoara.
Pun salamul intr-o cratita cu apa si din momentul in care incepe sa fiarba, mai las aprox o ora ( la foc mic si cu capacul deasupra). Scot din apa, las la racit....si gata.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA