[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Demult voiam sa incerc gustarea asta.Acum ca am avut un eveniment in familie,numai bine ia venit randul.
Nu este ceva laborios, dar este ceva ce efect, care da foarte bine pe un platou festiv.
In febra pregatirilor, am uitat sa fac poze, mi-am adus aminte dupa ce m-am apucat de lucru.....nu am poza cu ingredientele!
Ingrediente:
pentru 30 buc.
-4 cartofi potriviti de mari
-3 oua
-3 linguri de faina
-sare si piper
-pasta de branza
-somon afumat
-marar
Mod de lucru:
Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi julien),ii punem intr-un bol ,spargem ouale ,adaugam faina ,sarea ,piperul si amestecam bine.
Cu acest amestec vom umple formele de briose, dand forma de cuib.
trebuie sa folosim forme nu prea adanci.
Le punem la cuptorul incins de dinainte,la foc mediu, cam 7-10 min. Nu lasam prea mult, cartofii de pe margini se ard prea tare.
Cand sunt gata,le scoatem din forma si lasam sa se raceasca.
Cat se racesc cosuletele, daca nu avem crema de branza cumparata, o vom pregati in casa.
Eu am pregatit din telemea de vaci, data prin razatoare, am pus si unt, am amestecat bine si la urma am adaugat o legatura de marar, tocat marunt.
Cu pasta asta ,cu posul am umplut cosuletele.
Apoi am pus fileul de somon si o frunzulita de marar.
Cum va spuneam, sunt de efect si dau foarte bine pe platou!.....si sunt si gustoase!
Si o poza .....mai artistica.....am vrut eu sa fie ,dar nu stiu cat de bine a reusit!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Demult voiam sa incerc gustarea asta.Acum ca am avut un eveniment in familie,numai bine ia venit randul.
Nu este ceva laborios, dar este ceva ce efect, care da foarte bine pe un platou festiv.
In febra pregatirilor, am uitat sa fac poze, mi-am adus aminte dupa ce m-am apucat de lucru.....nu am poza cu ingredientele!
Ingrediente:
pentru 30 buc.
-4 cartofi potriviti de mari
-3 oua
-3 linguri de faina
-sare si piper
-pasta de branza
-somon afumat
-marar
Mod de lucru:
Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi julien),ii punem intr-un bol ,spargem ouale ,adaugam faina ,sarea ,piperul si amestecam bine.
Cu acest amestec vom umple formele de briose, dand forma de cuib.
trebuie sa folosim forme nu prea adanci.
Le punem la cuptorul incins de dinainte,la foc mediu, cam 7-10 min. Nu lasam prea mult, cartofii de pe margini se ard prea tare.
Cand sunt gata,le scoatem din forma si lasam sa se raceasca.
Cat se racesc cosuletele, daca nu avem crema de branza cumparata, o vom pregati in casa.
Eu am pregatit din telemea de vaci, data prin razatoare, am pus si unt, am amestecat bine si la urma am adaugat o legatura de marar, tocat marunt.
Cu pasta asta ,cu posul am umplut cosuletele.
Apoi am pus fileul de somon si o frunzulita de marar.
Cum va spuneam, sunt de efect si dau foarte bine pe platou!.....si sunt si gustoase!
Si o poza .....mai artistica.....am vrut eu sa fie ,dar nu stiu cat de bine a reusit!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA