Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Reteta toscana EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Reteta toscana EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Reteta toscana EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Reteta toscana EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Reteta toscana EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Reteta toscana EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Reteta toscana EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Reteta toscana EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Reteta toscana EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Reteta toscana EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Reteta toscana EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Reteta toscana EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Reteta toscana EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Reteta toscana EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Reteta toscana EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Reteta toscana EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Reteta toscana EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Reteta toscana EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Reteta toscana EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Reteta toscana EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Reteta toscana EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Reteta toscana EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Reteta toscana EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Reteta toscana EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Reteta toscana EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 47 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
Corina (3482)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
spicy (1621)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
ionela2682 (1505)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
lacramioara (1381)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
vdaiana (1335)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
mireya (1247)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
Pisyoana (1142)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
Mihaela (1058)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 
diana (1034)
Reteta toscana Bar_leftReteta toscana BarReteta toscana Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

3 participanți

    Reteta toscana

    lobby
    lobby
    Admin


    feminin Taur Varsta : 49
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Zambeste, oricand poate fi cineva care sa va indragosti de zambetul tau

    Reteta toscana Empty Reteta toscana

    Mesaj Scris de lobby Dum Noi 14, 2010 2:37 am

    Pui cu crema de hribi si trufe

    Ingrediente:
    Un pui de circa 1,200 kg
    Orez 250 gr. - Un morcov – O ceapa – Jumatate de tulpina de telina (folositi telina de aroma) – Smantana lichida, 1dl.
    Crema de hribi si trufe 60 gr.
    Faina 40 gr. - Hribi uscati 5 gr. - Dafin – Sare si piper – Unt 30 gr. - Ulei de masline

    Se pune puiul la fiert in circa 2l de apa clocotita cu sare, impreuna cu morcovul, ceapa, tulpina de telina, o frunza de dafin si piper. Luati-l de pe foc dupa o ora. Pregatiti un sos cremos din doua polonice de zeama de pui, faina, unt si putina sare, la care adaugati Crema de hribi si trufe, precum si ciupercile uscate. Acestea trebuie puse la inmuiat din vreme, stoarse si taiate marunt. Tineti la cald puiul si sosul. Intr-un vas termorezistent rumeniti orezul in putin ulei, in care adaugati o frunza de dafin. Apoi turnati peste orez, circa jumatate de litru de zeama de pui si introduceti vasul in cuptorul incalzit la 190 grade timp de 18 minute. Scoateti vasul, puneti continutul pe un platou, alaturi de puiul taiat in bucati, peste care turnati sos din abundenta.

    Reteta am gasit-o aici ca sa nu fiu acuzata de plagiat, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] am facut-o de curiozitate si de atunci, o fac ori de cate ori am musafiri pe care vreau sa-i impresionez.
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Reteta toscana Empty Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de Corina Dum Noi 14, 2010 2:03 pm

    unde gasesc crema din aia de hribi si trufe?? si ..poze? nu ne arati si noua?
    MIHAELA 73
    MIHAELA 73
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar


    feminin Varsator Varsta : 51
    Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
    Stare de spirit : buna

    Reteta toscana Empty Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de MIHAELA 73 Lun Noi 15, 2010 2:54 am

    adevarul ca eu una nu am auzi de aceasta crema
    hribi uscati sunt,iar trufa care aici se cheama tartufo costa o gramada de bani citeva grame
    cind o sa merg in mercatele mari o sa ma uit de aceasta crema
    lobby
    lobby
    Admin


    feminin Taur Varsta : 49
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Zambeste, oricand poate fi cineva care sa va indragosti de zambetul tau

    Reteta toscana Empty Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de lobby Mar Noi 16, 2010 1:04 am

    Imi pare rau ca poze nu am acum, dar am sa fac uc proxima ocazie. Cred ca am spus ca reteta asta o fac de cate ori am musafiri mai simandicosi pe care vreau sa ii impresionez. Si da, este destul de scumpa, doar este din trufe, unul dintre cele mai scumpe condimente: e ceva de genul 10 euro un borcanel mic, cat este nevoie pentru a face reteta o data.
    Apropo de trufe, exista pe site-ul delicateriei de unde am laut reteta si o poveste despre ce sunt, cum se recolteaza si cat costa trufele.
    Promit solemn sa pun si poza (seamana mai mult cu o ciulama, la sos sa spunem, dat gustul nu se compara cu nimic altceva)
    MIHAELA 73
    MIHAELA 73
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar


    feminin Varsator Varsta : 51
    Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
    Stare de spirit : buna

    Reteta toscana Empty Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de MIHAELA 73 Mar Noi 16, 2010 3:18 am

    eu stiu ce sunt trufele si am mincat pasta cu tartufo(trufe)
    apropo nu sunt fan trufe,au gust foarte puternic
    se rade foarte putin citeva bucatele minuscule,pe razatoarea mica

    Continut sponsorizat


    Reteta toscana Empty Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Vin Apr 26, 2024 6:42 pm