Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Reteta toscana

    Distribuiţi
    avatar
    lobby
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Taur Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Zambeste, oricand poate fi cineva care sa va indragosti de zambetul tau

    Reteta toscana

    Mesaj Scris de lobby la data de Dum Noi 14, 2010 2:37 am

    Pui cu crema de hribi si trufe

    Ingrediente:
    Un pui de circa 1,200 kg
    Orez 250 gr. - Un morcov – O ceapa – Jumatate de tulpina de telina (folositi telina de aroma) – Smantana lichida, 1dl.
    Crema de hribi si trufe 60 gr.
    Faina 40 gr. - Hribi uscati 5 gr. - Dafin – Sare si piper – Unt 30 gr. - Ulei de masline

    Se pune puiul la fiert in circa 2l de apa clocotita cu sare, impreuna cu morcovul, ceapa, tulpina de telina, o frunza de dafin si piper. Luati-l de pe foc dupa o ora. Pregatiti un sos cremos din doua polonice de zeama de pui, faina, unt si putina sare, la care adaugati Crema de hribi si trufe, precum si ciupercile uscate. Acestea trebuie puse la inmuiat din vreme, stoarse si taiate marunt. Tineti la cald puiul si sosul. Intr-un vas termorezistent rumeniti orezul in putin ulei, in care adaugati o frunza de dafin. Apoi turnati peste orez, circa jumatate de litru de zeama de pui si introduceti vasul in cuptorul incalzit la 190 grade timp de 18 minute. Scoateti vasul, puneti continutul pe un platou, alaturi de puiul taiat in bucati, peste care turnati sos din abundenta.

    Reteta am gasit-o aici ca sa nu fiu acuzata de plagiat, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] am facut-o de curiozitate si de atunci, o fac ori de cate ori am musafiri pe care vreau sa-i impresionez.

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de Corina la data de Dum Noi 14, 2010 2:03 pm

    unde gasesc crema din aia de hribi si trufe?? si ..poze? nu ne arati si noua?
    avatar
    MIHAELA 73
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar

    feminin Varsator Varsta : 44
    Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
    Stare de spirit : buna

    Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de MIHAELA 73 la data de Lun Noi 15, 2010 2:54 am

    adevarul ca eu una nu am auzi de aceasta crema
    hribi uscati sunt,iar trufa care aici se cheama tartufo costa o gramada de bani citeva grame
    cind o sa merg in mercatele mari o sa ma uit de aceasta crema
    avatar
    lobby
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Taur Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Zambeste, oricand poate fi cineva care sa va indragosti de zambetul tau

    Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de lobby la data de Mar Noi 16, 2010 1:04 am

    Imi pare rau ca poze nu am acum, dar am sa fac uc proxima ocazie. Cred ca am spus ca reteta asta o fac de cate ori am musafiri mai simandicosi pe care vreau sa ii impresionez. Si da, este destul de scumpa, doar este din trufe, unul dintre cele mai scumpe condimente: e ceva de genul 10 euro un borcanel mic, cat este nevoie pentru a face reteta o data.
    Apropo de trufe, exista pe site-ul delicateriei de unde am laut reteta si o poveste despre ce sunt, cum se recolteaza si cat costa trufele.
    Promit solemn sa pun si poza (seamana mai mult cu o ciulama, la sos sa spunem, dat gustul nu se compara cu nimic altceva)
    avatar
    MIHAELA 73
    Ajutor Bucatar
    Ajutor Bucatar

    feminin Varsator Varsta : 44
    Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
    Stare de spirit : buna

    Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de MIHAELA 73 la data de Mar Noi 16, 2010 3:18 am

    eu stiu ce sunt trufele si am mincat pasta cu tartufo(trufe)
    apropo nu sunt fan trufe,au gust foarte puternic
    se rade foarte putin citeva bucatele minuscule,pe razatoarea mica

    Continut sponsorizat

    Re: Reteta toscana

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Mar Oct 24, 2017 7:29 pm