[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ingrediente:
4 oua/1 lingura smantana /10 gr unt /1 lingurita de susan /sare /praf de cili 1/2 lingurita/doua rosii mici / un ardei gras verde/ 6~8 olive verzi /cateva felii de caizer taiate cuburi /1 lingura de patrunjel taiat marunt /cascaval ras .
Mod de preparare:
1.se bat ouale cu smantana si se adauga semintele de susan,cili si sare.
2. se taie ardeiul gras fisii subtiri si caizerul cuburi,se incinge un pic pe tigaie in unt si se da focul incet ca sa adaugam cecelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat marunt,se aranjeaza olivele taiate rondele pe toata suprafata si se pun deasupra rosiile rondele ,toate ingredientele trebuie sa se scufunde in ou , puneti capacul si lasati la foc mic 2~3 minute.
3. intre timp incalziti alta tigaie cu un pic de unt,doar cat sa se unga tigaia cu diametrul mai mare decat cea in care ati preparat omleta,suprapuneti tigaia goala peste cea cu omleta si o intoarceti pe fata pentru cateva secunde ca sa se prinda si deasupra.
aceasta procedura am facuto-o pentru siguranta ,ca daca se rupe omleta nu mai este sora cu pita :D
dar daca aveti experienta mai mare la intors omleta ,va felicit !
4.puneti peste tigaie o farfurie si rasturnati omleta iar pe fata,o presarati cu cascaval ras si o acoperiti cu un capac cu spatiu inauntru ca sa nu sa se lipeasca de omleta pentru un minut ca sa se abureasca omleta cu cascavalul.
Pofta mare! :)
Ingrediente:
4 oua/1 lingura smantana /10 gr unt /1 lingurita de susan /sare /praf de cili 1/2 lingurita/doua rosii mici / un ardei gras verde/ 6~8 olive verzi /cateva felii de caizer taiate cuburi /1 lingura de patrunjel taiat marunt /cascaval ras .
Mod de preparare:
1.se bat ouale cu smantana si se adauga semintele de susan,cili si sare.
2. se taie ardeiul gras fisii subtiri si caizerul cuburi,se incinge un pic pe tigaie in unt si se da focul incet ca sa adaugam cecelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat marunt,se aranjeaza olivele taiate rondele pe toata suprafata si se pun deasupra rosiile rondele ,toate ingredientele trebuie sa se scufunde in ou , puneti capacul si lasati la foc mic 2~3 minute.
3. intre timp incalziti alta tigaie cu un pic de unt,doar cat sa se unga tigaia cu diametrul mai mare decat cea in care ati preparat omleta,suprapuneti tigaia goala peste cea cu omleta si o intoarceti pe fata pentru cateva secunde ca sa se prinda si deasupra.
aceasta procedura am facuto-o pentru siguranta ,ca daca se rupe omleta nu mai este sora cu pita :D
dar daca aveti experienta mai mare la intors omleta ,va felicit !
4.puneti peste tigaie o farfurie si rasturnati omleta iar pe fata,o presarati cu cascaval ras si o acoperiti cu un capac cu spatiu inauntru ca sa nu sa se lipeasca de omleta pentru un minut ca sa se abureasca omleta cu cascavalul.
Pofta mare! :)
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA