Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

    Concurs de fidelitate

    Photobucket

    Ultimele subiecte

    » 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
    Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

    » Alerta maxima pe sistemele cu Windows
    Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

    » Mucenici de peste tot
    Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
    Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

    » Ce mancam azi 3
    Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cornulete cu rahat.
    Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

    » Taifas la cafeluta 5
    Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

    » Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
    Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

    » Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
    Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

    » PAINEA CU OREZ
    Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Ce mancam la micul dejun?
    Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pe carari de munte
    Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
    Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Unt vs margarina
    Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

    » Prajitura "Ziua si noaptea"
    Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
    Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

    » Craciunul- sarbatoarea familiei
    Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Falafel- chiftelute din naut si legume
    Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
    Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pandispan
    Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Să mai avem încredere în dolar?
    Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

    » PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
    Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

    » MELCISORI PIZZA
    Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

    » Musaca din vinete si cartofi
    Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

    » Gulii umplute cu ciuperci
    Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

    Cine este conectat?

    In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

    Nici unul


    Recordul de utilizatori conectati a fost de 40, Lun Ian 31, 2011 1:44 am

    Top postatori

    Salt'n Pepper (4110)
     
    Corina (3482)
     
    spicy (1621)
     
    ionela2682 (1505)
     
    lacramioara (1381)
     
    vdaiana (1335)
     
    mireya (1247)
     
    Pisyoana (1142)
     
    Mihaela (1058)
     
    diana (1034)
     


    visit counter

    All Cooking Sites

      Sos de visine

      Distribuiţi
      avatar
      mimmi
      Yummy mic
      Yummy mic

      feminin Varsator Varsta : 23
      Localizare : cluj
      Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

      Sos de visine

      Mesaj Scris de mimmi la data de Joi Sept 23, 2010 4:35 pm

      Ingrediente:
      1 borcan compot de visine fara samburi
      foi de dafin
      zahar,sare
      2-3 linguri de faina alba
      2 linguri de ulei

      Se caleste putin faina in ulei,avand grija sa nu se faca cocoloase.Se stinge cu zeama din compot,se adauga sare dupa gust.Se pune restul de compot si cateva frunze de dafin si se lasa la fiert 5 minute.Se amesteca sa nu se lege de fund.Se serveste langa piure de cartofi si carne.
      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      avatar
      vdaiana
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Sagetator Varsta : 39
      Localizare : Timisoara

      Re: Sos de visine

      Mesaj Scris de vdaiana la data de Joi Sept 23, 2010 5:49 pm

      Mimmi, interesanta varianta asta cu foi de dafin. n-am mai auzit pana acum.
      Si Mami face sos de visine, dar putin diferit. Adica fara rantas. Noi nu folosim rantas la nimic.
      Visinele le pune pe foc mic cu zeama lor ce-o lasa si cu zahar pana se inmoaie. Apoi adauga putin unt si amesteca bine de tot sa se topeasca untul. Iar apoi leaga totul cu 1-2 linguri de faina, amesteca si mai lasa putin tot pe foc mic sa se ingroase sosul. La fel facem si sosul de mere. (mie sosul de mere imi place si fara unt si faina, adica numai merele fierte bine cu zahar si scortisoara)
      Mami face o data vara cu visine proaspete, apoi iarna cu visine congelate si mancam ca desert. Insa pe vremea bunicii se manca sosul de visine si de mere ca si garnitura langa felul doi.

      Corina
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Fecioara Varsta : 33
      Localizare : undeva
      Stare de spirit : buna

      Re: Sos de visine

      Mesaj Scris de Corina la data de Joi Sept 23, 2010 6:16 pm

      daiana ni aici folosim rantasul des

      Continut sponsorizat

      Re: Sos de visine

      Mesaj Scris de Continut sponsorizat


        Acum este: Mar Aug 22, 2017 11:42 am