Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 40, Lun Ian 31, 2011 1:44 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    salata de iarna

    Distribuiţi
    avatar
    adrianarenata
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : iasi
    Stare de spirit : astept oricand o provocare

    salata de iarna

    Mesaj Scris de adrianarenata la data de Mar Oct 20, 2009 4:56 pm

    ingrediente:
    1 kg gogonele verzi
    1 kg gogosari
    1 kg ceapa
    1 kg morcov
    toate acestea se taie fideluta, morcovul fie in dati pe razatoarea mare ori rondele .
    sos-I -
    350 GR OTET
    500gr apa
    250 gr zahar
    1 lingura sare
    piper boebe, foi dedafin
    toate se pun la fier intr-o oala mare, cand clocoteste sosul asta punem legumele sa firba cca 20-25 minute pana devine morcovul mai moale(aldente).
    SOS II
    500gr ulei
    400 gr mustar de masa simplu fara arome
    se face o maioneza(amestecam tot mustarul su uleiul usor exact ca la maioneza)
    Dupa ce am oparit legumele le punem la scurs , cand sau racit si s-a scurs toata zeama le amestecam cu maioneza de mustar si le punem in borcane.nu se sterilizeaza.
    sa nu le amestecati legumele fierbinti cu maioneza pt ca se taie si nu mai e aspectuasa.Sosul I dupa ce ati oparit legumele in el se arunca.
    POFTA MARE!O SA revin cu poze dar cand vine sotul din delegatie cu aparatul.
    avatar
    catta
    Yummy mic
    Yummy mic

    masculin Scorpion Varsta : 39
    Localizare : Ilfov
    Stare de spirit : Fericit

    Re: salata de iarna

    Mesaj Scris de catta la data de Sam Sept 11, 2010 7:27 pm

    Anul asta neavand ce face cu gogonelele cea erau multe si cum nu mai apuca toate sa se coace zic hai la borcan cu ele dar nu singure ca eu nu ma omor cu ele,si atunci am mers la piata si am luat niste conopida,telina,marar,ceapa rosie,hrean,si cu ce aveam eu acasa morcov,varza rosie,gogosar si binenteles gogonele(chiar si pe cele cherry le-am bagat) am umplut un butoi de 15 kg,printre ele am presarat usturoi,ceapa alba,marar,hrean,boabe de pipre si mustar,frunze de telina,toate taiate bucati mari.Saramura rece,o lingura de sare la un litru de apa,turnat peste si dat la rece la intuneric,intr-o luna desfac sa vad ce a iesit,dar nu imi fac griji ca nu ar fi bune. Si era sa uit ardei iuti vreo trei bucati ca daca nu pisca putin de tot la limba parca nu sunt puse de mine.
    avatar
    catta
    Yummy mic
    Yummy mic

    masculin Scorpion Varsta : 39
    Localizare : Ilfov
    Stare de spirit : Fericit

    Re: salata de iarna

    Mesaj Scris de catta la data de Vin Feb 04, 2011 6:21 am

    Apropo m-am laudat ca nu prea mananc gogonele si asa era, nu prea mancam dar acum surpriza le-am terminat primele,mai ales cele cherry au avut un real succes si erau si de efect la o masa.la anul cherry multe numai pentru murat.

    Continut sponsorizat

    Re: salata de iarna

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Lun Iul 24, 2017 12:33 pm