am facut zilele trecute o supica, deci mai am supa si nu trebuie sa fac altceva. :)
Subiecte similare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori :: 1 Motor de căutare
Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am
Top postatori
Salt'n Pepper (4110) | ||||
Corina (3482) | ||||
spicy (1621) | ||||
ionela2682 (1505) | ||||
lacramioara (1381) | ||||
vdaiana (1335) | ||||
mireya (1247) | ||||
Pisyoana (1142) | ||||
Mihaela (1058) | ||||
diana (1034) |
+34
susu
ionela2682
mihaellas
roberta sweet
milo
Daniela
AdinaCarla
elena
sugar&spice
Admin
Pisyoana
Green_apple
ioana
LENUTA-ANA
Ana
vdaiana
Corina
andreea29
MIHAELA 73
Silviutza
kouklakys
dana
lacramioara
HoneyBunny
TC.Dana
tudorluca
jane
Liv's girl
anei
spicy
ankmanciu
Mihaela
mireya
Salt'n Pepper
38 participanți
Ce mancam astazi?
spicy- Bucatar Yummy
- Varsta : 42
Localizare : Oradea
Stare de spirit : vesela
- Mesaj n°176
Re: Ce mancam astazi?
eu o sa fac azi ficatei de pui cu garnitura de cartofi piure. :)
am facut zilele trecute o supica, deci mai am supa si nu trebuie sa fac altceva. :)
am facut zilele trecute o supica, deci mai am supa si nu trebuie sa fac altceva. :)
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°177
Re: Ce mancam astazi?
Azi am facut o supa de linte si acum ma pregatesc sa fac o placinta cu carne tocata de vita.
Mihaela- Bucatar Yummy
- Varsta : 46
Localizare : Ro-BH-Oradea
- Mesaj n°178
Re: Ce mancam astazi?
Supa pe pui de ieri si spaghete cu sos alb si sunculita!
spicy- Bucatar Yummy
- Varsta : 42
Localizare : Oradea
Stare de spirit : vesela
- Mesaj n°179
Re: Ce mancam astazi?
eu am facut ieri faimoasele sarmale in varza acra cu afumatura, o adevarata delicatesa.
Doamne sunt inebunita dupa aceste sarmale. Am facut si poze si o sa postez reteta si pentru voi. Am invatat niste trucuri de la un maestru in ale sarmalelor si acum imi ies de nota 10. Gata, nu ma mai laud asa de mult ca nu imi mai incap in pene apoi. :)
Doamne sunt inebunita dupa aceste sarmale. Am facut si poze si o sa postez reteta si pentru voi. Am invatat niste trucuri de la un maestru in ale sarmalelor si acum imi ies de nota 10. Gata, nu ma mai laud asa de mult ca nu imi mai incap in pene apoi. :)
MIHAELA 73- Ajutor Bucatar
- Varsta : 51
Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°180
Re: Ce mancam astazi?
lacramioara- Bucatar Yummy
- Varsta : 44
Stare de spirit : Foarte buna
- Mesaj n°181
Re: Ce mancam astazi?
wow ce bine arata Mha73,Spicy si sarmalele tale sunt bune,dar eu o sa vin de Craciun sa-mi dai vreo 10 buc :P
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°182
Re: Ce mancam astazi?
Astazi nu am facut nimic de mancare. Am fost la cratita ieri, toata ziua: supa de pui cu galuste, taglatielle cu carne de pui si sos alb si halva de post.
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°183
Re: Ce mancam astazi?
MIHAELA 73- Ajutor Bucatar
- Varsta : 51
Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°184
Re: Ce mancam astazi?
e simpla si repede o fac
pun la calit o ceapa tauiata marunt,un morcov,radacina de telina sau tulpina ,dara daca nu aveti nu se intimpla nimik,
cind incepe sa se caleasca se adauga carnea tocata(e buna de vita cu porc,eu am pus pui cu curcan)cind s-a albit un pik carnea se adauga sucul de bulion,se lasa sa fiarba la foc mik circa o ora,cind luati de pe foc puteti adauga smintina
daca gasiti foi de paste proaspete e bine,daca nu luati din acelea uscate pe care le opariti in apa fierbinte
in tava pui un pik de suc,mozarela,un rind de foi,si tot asa ultimul rind fiin de foi
eu daca fac cu foi proaspete las sucul mai zemos,daca sunt in prealabil fierte il las mai gros
pun la calit o ceapa tauiata marunt,un morcov,radacina de telina sau tulpina ,dara daca nu aveti nu se intimpla nimik,
cind incepe sa se caleasca se adauga carnea tocata(e buna de vita cu porc,eu am pus pui cu curcan)cind s-a albit un pik carnea se adauga sucul de bulion,se lasa sa fiarba la foc mik circa o ora,cind luati de pe foc puteti adauga smintina
daca gasiti foi de paste proaspete e bine,daca nu luati din acelea uscate pe care le opariti in apa fierbinte
in tava pui un pik de suc,mozarela,un rind de foi,si tot asa ultimul rind fiin de foi
eu daca fac cu foi proaspete las sucul mai zemos,daca sunt in prealabil fierte il las mai gros
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°185
Re: Ce mancam astazi?
Azi o sa fac niste chiftelute din carne de pui si piure, rulada cu gem si banana bread (pe romaneste: chec cu banane).
Asa ca vorbim mai tarziu, ca ma apuc de treaba!!!
Va pup!
Asa ca vorbim mai tarziu, ca ma apuc de treaba!!!
Va pup!
Ana- Yummy mic
- Varsta : 40
Localizare : Torino
Stare de spirit : yupppiii!
- Mesaj n°186
Re: Ce mancam astazi?
eu astazi am sa fac salata cu piu si porumb postata acum citeva zile, ca tare dine arata ... :D
spicy- Bucatar Yummy
- Varsta : 42
Localizare : Oradea
Stare de spirit : vesela
- Mesaj n°187
Re: Ce mancam astazi?
Ale chiar ieri am vazut o reteta de banana Bread si mi-a tras cu ochiul, astept sa vad cum o faci tu.
EU ieri am facut chiftelute de curcan si cartofi piure, iar la desert am avut pofta de clatite cu branza dulce si cu fineti.
EU ieri am facut chiftelute de curcan si cartofi piure, iar la desert am avut pofta de clatite cu branza dulce si cu fineti.
Corina- Bucatar Yummy
- Varsta : 40
Localizare : undeva
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°188
Re: Ce mancam astazi?
azi fac o salata de ton cu porumb si..atat. ca nu am chef de stat la aragaz si am si curs pana la 20
spicy- Bucatar Yummy
- Varsta : 42
Localizare : Oradea
Stare de spirit : vesela
- Mesaj n°189
Re: Ce mancam astazi?
Corina, neaparat sa imi arati si mie salata, sa stii ca ma gandesc la salata asta de ceva vreme, dar nu am facut pana acum niciodata.
LENUTA-ANA- Admin
- Varsta : 43
Localizare : timisoara
Stare de spirit : grozava
- Mesaj n°190
Re: Ce mancam astazi?
Eu am facut aseara pilaf cu pui, si azi fac o ciorba de dovlecel. Mai am ceva macaroane cu branza, si am niste vinete tocate scoase trebe sa le fac salata cu maioneza.
dana- Yummy mic
- Varsta : 47
Localizare : galati
- Mesaj n°191
Re: Ce mancam astazi?
eu am facut aseara o ciorba de gasca iar din pieptul ei am facut piftelute! :)
Corina- Bucatar Yummy
- Varsta : 40
Localizare : undeva
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°192
Re: Ce mancam astazi?
azi fac niste schnitzel ca nu am facut de mult si sa mai schimb putin meniul
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°193
Re: Ce mancam astazi?
Aseara am facut ardei umpluti cu orez si diferite legume. Asa ca am si pentru astazi.
Diseara fac niste cartofi prajiti cu tzatziki si o mare salata greceasca!
Iar maine vreau sa fac tiramisu.
Diseara fac niste cartofi prajiti cu tzatziki si o mare salata greceasca!
Iar maine vreau sa fac tiramisu.
MIHAELA 73- Ajutor Bucatar
- Varsta : 51
Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°194
Re: Ce mancam astazi?
mi-a venit o pofta de brinza de burduf,asa ca ma duc la magazinul romanesc sa imi iau si brinza si malai pt mamaliga
mireya- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : otopeni
Stare de spirit : in general buna
- Mesaj n°195
Re: Ce mancam astazi?
Asdta am facut azi:: mamaliga cu branza si smantana si cate un ou ochi!!! Pofta mare aveam!!!1
Ana- Yummy mic
- Varsta : 40
Localizare : Torino
Stare de spirit : yupppiii!
- Mesaj n°196
Re: Ce mancam astazi?
Multumesc ptr inspiratie Mireya... :D in seara asta am rezolvat! mamaliga cu brinza si cu smintina iuhuuuuuuuuuuuuuu... m-ai salvat :D
mireya- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : otopeni
Stare de spirit : in general buna
- Mesaj n°197
Re: Ce mancam astazi?
Cu multa placere!!!!! ;)
Mihaela- Bucatar Yummy
- Varsta : 46
Localizare : Ro-BH-Oradea
- Mesaj n°198
Re: Ce mancam astazi?
Ajunsa de la inmormantare, nu prea mai aveam chef de nimic, nu i-am spus mamei ce sa gateasca pentru cina ,pentru ca nu am vrut sa se oboseasca si sa se streseze cu asta....asa ca am pus niste cartofi la fiert pt. piure si sotul a cumparat din italia la recomandarea unui prieten stinco precotto, fetele din italia sa ma ajute....trebuia sa pun o punga la fiert 20 de minute, la deschidere o aroma si un suc si o savoare era un ciolan de porc cu os ffff bine fiert, deloc gretos si eu zic ca sanatos. Daca cunoaste cineva acest preparat rog detalii.
MIHAELA 73- Ajutor Bucatar
- Varsta : 51
Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°199
Re: Ce mancam astazi?
mihaela nu se cheama cottechino,dar cine stie ce mai au astia,aici mincarea respectiva se maninca in noaptea de anul nou alaturi de linte
daca nu ma insele un picior de porc umplut cu carne tocata,e foarte bun
m-am dus la magazinul romanesc si am luat brinza de burduf,smintina,cirnati,faina de malai si numai apa de mamaliga si gazul a fost italian,in rest am mincat romaneste
daca nu ma insele un picior de porc umplut cu carne tocata,e foarte bun
m-am dus la magazinul romanesc si am luat brinza de burduf,smintina,cirnati,faina de malai si numai apa de mamaliga si gazul a fost italian,in rest am mincat romaneste
ioana- Yummy mic
- Varsta : 46
Localizare : braila
- Mesaj n°200
Re: Ce mancam astazi?
facem si noi din asta ..aduce sotul cand merge in italia.e ff bun.se fierbe cu punga cu tot fara sa se desfaca,apoi se taie felii nu foarte subtiri se pune cascaval ras din acela ff uscat sau parmezan peste felii,se serveste pe un platou,cu rosii ,ridichi albe si poti face o garnitura de cartofi fierti cu delikat.e o nebunie!Mihaela a scris:Ajunsa de la inmormantare, nu prea mai aveam chef de nimic, nu i-am spus mamei ce sa gateasca pentru cina ,pentru ca nu am vrut sa se oboseasca si sa se streseze cu asta....asa ca am pus niste cartofi la fiert pt. piure si sotul a cumparat din italia la recomandarea unui prieten stinco precotto, fetele din italia sa ma ajute....trebuia sa pun o punga la fiert 20 de minute, la deschidere o aroma si un suc si o savoare era un ciolan de porc cu os ffff bine fiert, deloc gretos si eu zic ca sanatos. Daca cunoaste cineva acest preparat rog detalii.
|
|
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA