Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
mazare la borcan EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
mazare la borcan EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
mazare la borcan EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
mazare la borcan EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
mazare la borcan EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
mazare la borcan EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
mazare la borcan EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
mazare la borcan EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
mazare la borcan EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
mazare la borcan EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
mazare la borcan EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
mazare la borcan EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
mazare la borcan EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
mazare la borcan EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
mazare la borcan EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
mazare la borcan EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
mazare la borcan EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
mazare la borcan EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
mazare la borcan EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
mazare la borcan EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
mazare la borcan EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
mazare la borcan EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
mazare la borcan EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
mazare la borcan EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
mazare la borcan EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 45 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 45 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
Corina (3482)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
spicy (1621)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
ionela2682 (1505)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
lacramioara (1381)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
vdaiana (1335)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
mireya (1247)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
Pisyoana (1142)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
Mihaela (1058)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 
diana (1034)
mazare la borcan Bar_leftmazare la borcan Barmazare la borcan Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    mazare la borcan

    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    mazare la borcan Empty mazare la borcan

    Mesaj Scris de ionela2682 Joi Iun 24, 2010 7:53 pm

    Mazarea se curata si se spala bine in mai multe ape ,se pune in borcane , se adauga1 pastila de aspirina , sau 1 vf de lingurita de conservant se umplu cu apa si se capseaza , se aseaza intr-o oala pe fundul careia am asezat un prosop , se acopera cu apa iar deasupra am asezat alt prosop, le punem la fiert 30 min calculate din momentul in care au inceput sa fiarba

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    preparate astfel tin si cativa ani..
    O alta modalitate ar fi sa le opariti putin inainte de a le pune in borcan dar timpul de fierbere va fi mai mic ,cam 15 min.

      Data/ora curentă este: Vin Apr 26, 2024 9:49 pm