Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 49 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 49 Vizitatori :: 1 Motor de căutare
Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am
Top postatori
Salt'n Pepper (4110) | ||||
Corina (3482) | ||||
spicy (1621) | ||||
ionela2682 (1505) | ||||
lacramioara (1381) | ||||
vdaiana (1335) | ||||
mireya (1247) | ||||
Pisyoana (1142) | ||||
Mihaela (1058) | ||||
diana (1034) |
5 participanți
Biscuiti crocanti cu susan si vin rosu
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°1
Biscuiti crocanti cu susan si vin rosu
spicy- Bucatar Yummy
- Varsta : 42
Localizare : Oradea
Stare de spirit : vesela
ce bine arata figurinele, cred ca Sara a fost incantata sa te ajute. :)
Ana- Yummy mic
- Varsta : 40
Localizare : Torino
Stare de spirit : yupppiii!
foarte draguti! si trebuie s-a fie si tare buni sa gust! :D
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
Aveti nevoie de:
2 cani de ulei de masline
o cana de vin rosu
1/2 cana suc de portocale
1 1/2 cana zahar
1/2 cana susan un pic prajit
o lingura de supa cu scortisoara
o lingurita cu praf de cuisoare
razatura de la o portocala
o lingura de supa cu praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
faina (cat cuprinde, cca 1 kg)
1. Intr-un castron amestecam zaharul cu uleiul.
2.Apoi aduagam vinul, scortisoara, cuisoarele, si bicarbonatul stins in sucul de portocale.
3. Puneam razatura de portocala si susanul un pic prajit.
4.faina se cerne impreuna cu praful de copt.
5.Punem jumatate din faina in castron si framantam bine. restul de faina il adaugam incet, incet pana obtinem un aluat elastic ce nu se lipeste de maini. Nu se framanta f mult, pt ca asta va intari biscuitii.
6.Intindem foaie si facem biscuitii cu forme diferite sau ii impletim noi cu mana.
7. Se coc pe foaie de copt, la 170 grade, la aer, cca 25 min.
Sunt foarte, foarte gustosi!!!!
2 cani de ulei de masline
o cana de vin rosu
1/2 cana suc de portocale
1 1/2 cana zahar
1/2 cana susan un pic prajit
o lingura de supa cu scortisoara
o lingurita cu praf de cuisoare
razatura de la o portocala
o lingura de supa cu praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
faina (cat cuprinde, cca 1 kg)
1. Intr-un castron amestecam zaharul cu uleiul.
2.Apoi aduagam vinul, scortisoara, cuisoarele, si bicarbonatul stins in sucul de portocale.
3. Puneam razatura de portocala si susanul un pic prajit.
4.faina se cerne impreuna cu praful de copt.
5.Punem jumatate din faina in castron si framantam bine. restul de faina il adaugam incet, incet pana obtinem un aluat elastic ce nu se lipeste de maini. Nu se framanta f mult, pt ca asta va intari biscuitii.
6.Intindem foaie si facem biscuitii cu forme diferite sau ii impletim noi cu mana.
7. Se coc pe foaie de copt, la 170 grade, la aer, cca 25 min.
Sunt foarte, foarte gustosi!!!!
Pisyoana- Bucatar Yummy
- Varsta : 38
Localizare : Atena
Stare de spirit : foarte buna... de la Anastasia mi se trage :)
Arata tare bine! :cheers:
lacramioara- Bucatar Yummy
- Varsta : 44
Stare de spirit : Foarte buna
arata foarte bine si eu am sa o fac ca ieri am luat niste forme cu figurine de sarbatori
Felicitari arata foarte bine si cred ca si Sarei i-a placut foarte mult ce ai pregatit
Felicitari arata foarte bine si cred ca si Sarei i-a placut foarte mult ce ai pregatit
|
|
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA