[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente
Pentru foile cu miere de albine
-1 ou
-3 linguri de miere de albine
-1/2 lingurita de bicarbonat
-cca 100 grame de zahar
-faina
Pentru rulada
-10 oua
-10 linguri de faina
-10 linguri de zahar
-Crema de ciocolata (am avut Finetti)
Pentru crema alba
-o budinca de vanilie
-2-3 linguri de zahar
-500 ml lapte
-1 cub de margarina Rama
Pentru rulada batem albusurile spuma cu 5 linguri de zahar, galbenusurile le frecam bine tot cu 5 linguri de zahar. Amestecam compozitiile si omogenizam cu miscari lente. Adaugam treptat faina. Din compozitie coacem 3 foi. Dupa ce sunt racite le ungem bine cu crema de ciocolata si le rulam.
Pt foile cu miere de albine se amesteca toate ingredientele (in afara de faina) si se fierb pe foc mic. Se lasa sa se raceasca si se adauga faina pana cand se desprinde aluatul de pe maini. Impartim aluatul in 2 si coacem foile pe fundul tavii de cuptor pe care o ungem inainte cu ulei.
Crema alba o facem dintr-un plic de budinca si margarina. Facem budinca si o lasam sa se raceasca. Frecam margarina spuma si adaugam budinca si omogenizam bine bine.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Asezam intr-o tava o foaie cu miere de albine. Punem crema alba si indindem apoi asezam bucati de rulada (taiate de cca 2 cm grosime) una langa alta pana cand se acopera crema. In spatiile libere punem tot bucatele de rulada.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bucatile de rulada le acoperim iar cu crema alba si asezam a doua foaie cu miere de albine si presam usor. Pudram pe deasupra cu zahar pudra.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cand este taiata arata asa...e superba, zic eu!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre innana in Mar Apr 13, 2010 2:57 pm, editata de 2 ori
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA