Scris de lobby la data de Dum Noi 14, 2010 2:26 am
Si eu sunt o mamica care trebuie sa faca fata aceleiasi probleme, dar care a gasit o solutie.
Iar eu am hotarat sa aplic o metoda naturista. Am cerut si sfatul pediatrului )care in cazul meu este unul deschis la minte si pus la punct cu ultimele noutati, din fericire!) si am crezut in recomandarea lui pentru ca, in patru ani, cat are acum Matei a facut tot posibilul sa evitam sa luam antibiotic si am reusit.
Deci, primul pas a fost sa imi explice de ce nu TOATE medicamentele pe baza de plante functioneaza (pentru ca nu au doza corecta de substanta activa in componenta) si, mai mult, de ce cele mai multe nu sunt recomandate copiilor mici (pentru ca producatorii nu au avut fonduri si timpul necesar sa faca si niste studii clinice inainte de a lansa medicamentele pe piata).
Ca sa nu va plictisesc si sa scurtez eu ii dau lui Matei Esberitox (sunt niste tablete micute si bune la gust, pe care copii le pot suge iar la bebelusi se dau dizolvate in apa) ca adjuvant atunci cand raceste si are febra sau il doare in gat pe langa clasicul Nurofen sau Calpol, sau in cura de imunizare atunci cand il pregatesc sa mearga toamna sau primavara (anotimpul racelilor) la gradi.
Si nu prea mai avem probleme: daca raceste este de scurta durata si oricum acest lucru se intimpla o data sau de doua ori pe an.
Si pentru ca sunt convinsa ca vreti sa stiti din ce este facut si cum se ia si ce "face" cititi va rog pe site-ul lor oficial
http://www.esberitox.ro (e in romana, pentru ca de vreo cativa ani se vinde si in farmaciile noastre-dar este 100% din plante, medicamentul este nemtesc) ca sa nu spun eu vreo prostie sau sa se inteleaga gresit.
Sper sa nu fie considerata reclama la vreo farmacie (pentru ca se vinde in toate farmaciile din toata tara) sau la medicament (care este al unei firme nemtesti)
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu