Subiecte similare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 44 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 44 Vizitatori :: 1 Motor de căutare
Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am
Top postatori
Salt'n Pepper (4110) | ||||
Corina (3482) | ||||
spicy (1621) | ||||
ionela2682 (1505) | ||||
lacramioara (1381) | ||||
vdaiana (1335) | ||||
mireya (1247) | ||||
Pisyoana (1142) | ||||
Mihaela (1058) | ||||
diana (1034) |
+2
Pisyoana
Salt'n Pepper
6 participanți
Tort cu ciocolata catifelata
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°1
Tort cu ciocolata catifelata
Pisyoana- Bucatar Yummy
- Varsta : 38
Localizare : Atena
Stare de spirit : foarte buna... de la Anastasia mi se trage :)
- Mesaj n°2
Re: Tort cu ciocolata catifelata
Pfff, cred ca vrei sa ne pui la ingrasat! :o
MIHAELA 73- Ajutor Bucatar
- Varsta : 51
Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
Stare de spirit : buna
- Mesaj n°3
Re: Tort cu ciocolata catifelata
eu salivez la greuu
Salt'n Pepper- Bucatar Yummy
- Varsta : 47
Localizare : Athens,Greece
Stare de spirit : buna, taaare buna
- Mesaj n°4
Re: Tort cu ciocolata catifelata
Aveti nevoie de:
un blat tip pandispan de cacao de 25 cm diametru
2 cutii mici de tigarete umplute cu ciocolata, rupte pe jumatate
500 gr ciocolata cuvertura taiata in bucati mici
300 ml lapte
500 ml frisca lichida batuta bine
2 linguri de coniac sau rom
Siropul:
50 gr zahar
50 ml apa
50 ml rom
1.Ciocolata rupta in bucati mici se pune intr-un castron.
2.Incalzim laptele si cand incepe sa fiarba, luam vasul de pe foc si punem ciocolata. Acperim si lasam 1 minut. Amestecam pana cand ciocolata se topeste si crema devine lucioasa.
3. Lasam sa se raceasca si incet -incet punem cu lingura frisca batuta, amestecand cu telul.
4.La final adaugam coniacul/ romul.
5.Intr-un vas punem apa si zaharul si lasam sa fiarba cca 2 min. Luam de pe foc si punem alcoolul.
6. Intr-o forma de tort, cu baza detasabila, punem pandispanul si il umezim cu sirop.Punem un strat subtire de crema.
7.Tigaretele taiate pe jumatate se pun de jur imprejurul blatului, apoi turnam toata crema in forma.
8. Se baga la frigider cca 1 ora si 30 min, scoatem forma din jurul tortului, il punem pe un platou si se orneza cu tigarete sparte si zahar pudra (inainte de a se servi).
un blat tip pandispan de cacao de 25 cm diametru
2 cutii mici de tigarete umplute cu ciocolata, rupte pe jumatate
500 gr ciocolata cuvertura taiata in bucati mici
300 ml lapte
500 ml frisca lichida batuta bine
2 linguri de coniac sau rom
Siropul:
50 gr zahar
50 ml apa
50 ml rom
1.Ciocolata rupta in bucati mici se pune intr-un castron.
2.Incalzim laptele si cand incepe sa fiarba, luam vasul de pe foc si punem ciocolata. Acperim si lasam 1 minut. Amestecam pana cand ciocolata se topeste si crema devine lucioasa.
3. Lasam sa se raceasca si incet -incet punem cu lingura frisca batuta, amestecand cu telul.
4.La final adaugam coniacul/ romul.
5.Intr-un vas punem apa si zaharul si lasam sa fiarba cca 2 min. Luam de pe foc si punem alcoolul.
6. Intr-o forma de tort, cu baza detasabila, punem pandispanul si il umezim cu sirop.Punem un strat subtire de crema.
7.Tigaretele taiate pe jumatate se pun de jur imprejurul blatului, apoi turnam toata crema in forma.
8. Se baga la frigider cca 1 ora si 30 min, scoatem forma din jurul tortului, il punem pe un platou si se orneza cu tigarete sparte si zahar pudra (inainte de a se servi).
lacramioara- Bucatar Yummy
- Varsta : 44
Stare de spirit : Foarte buna
- Mesaj n°5
Re: Tort cu ciocolata catifelata
arata foarte bine si pare si usor de facut dupa cum am bagat eu de seama
multumim Ale
multumim Ale
kouklakys- Yummy mic
- Mesaj n°6
Re: Tort cu ciocolata catifelata
Wow...ce nebunie !!!!!!!!!!!!!!!
"Betele" alea de pe margine se gasesc la cutiutze cu ciocolata ..."Finneti"... ;) ...si chiar sunt bune ;) ...si pentru ornat si pentru ...papa ...
"Betele" alea de pe margine se gasesc la cutiutze cu ciocolata ..."Finneti"... ;) ...si chiar sunt bune ;) ...si pentru ornat si pentru ...papa ...
spicy- Bucatar Yummy
- Varsta : 42
Localizare : Oradea
Stare de spirit : vesela
- Mesaj n°7
Re: Tort cu ciocolata catifelata
frumos, trebuie sa fie si gustos. :)
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA